Publicitat
Esports · 1 de Desembre de 2009. 11:06h.

Laporta celebra la derrota del Madrid

El president del Barça convida a xampany francès en una discoteca barcelonina

Laporta celebra la derrota del Madrid

Fotos de La Gaceta

El diari La Gaceta ha publicat unes fotografias, també recollides per Intereconomia, en les que apareix el president del FC Barcelona, Joan Laporta, celebrant la victòria davant del Reial Madrid a la sala Luz de Gas de Barcelona.

La Gaceta explica que "les imatges adjuntes tenen data i lloc: matinada del dilluns, discoteca Luz de Gas, en el centre de Barcelona. Joan Laporta va decidir prendre la nit lliure per sortir a festejar la setmana fantàstica que va completar el seu equip amb la victòria davant del Madrid".

"El mateix Laporta que somreia a càmera a la llotja, tan formal ell a la vora de Florentino, va aparèixer pel seu local de copes favorit amb set, molta set. I moltes ganes de gresca, disposat a ensenyar la seva altra cara, tan controvertida o més que la institucional. I la va ensenyar, si que la va ensenyar", afegeixen.

Laporta ballant

Publicitat
Publicitat

133 Comentaris

Publicitat
#133 MARC-SABATES.COM, Barcelona Catalunya 2010, 03/12/2009 - 23:41

Visca Joan Laporta i Estruch
Visca Barça i Catalunya //*//
MARC-SABATES.COM

#132 lluigi, BCN, 03/12/2009 - 11:47

Es l'independentisme, idiotes¡¡¡ No us deixeu arrossegar per uns diaris que persegueixen i perseguiran a tota persona qu'es declari independentista. Ladran, luego cabalgamos.

#131 notimporta, verdu (lleida), 02/12/2009 - 20:25

pos jo soc perico i independentista i tot lo q vulguis pero trobo fatal q el president del club mes influent del mon es fiqui primer en políticai després pilli una borratxera de deu
nse ami em faria vergonya qem representes un paio tan prepotent i xulo

#130 Jaume, Granollers, 02/12/2009 - 19:32

I on és la notícia? em sembla que el que faci o deixi de fer en una discoeca, amb els seus amics el president del Barça no és notícia. I, a sobre, si el que celebrava és que havia guanyat el Barça encara menys. Molt llepafils amb tot el d'en Laporta!

#129 Fran, Llinars, 02/12/2009 - 17:19

Mai he deixat d viure a Espanya,aixi q no pot ser q sigui inmigrant.M´agradaria veure els teus cognoms pero com sou 1 colla d covards...Pero q t´empatolles xato,si el teu club deu moltissim mes.Ja hem baixat altres vegades i aqui estem,tocant-vos la pera.