Publicitat
Esports · 16 de Gener de 2010. 16:09h.

Laporta colla Guardiola

"Per Setmana Santa seria bo saber qui serà l'entrenador de la propera temporada del Barça"

Joan Laporta ha demanat Josep Guardiola que es defineixi abans de Setmana Santa si accepta la proposta de renovació del FC Barcelona. El màxim dirigent blaugrana ha dit que per "Setmana Santa encara hi haurà temps per, diguem-ne, trobar altres alternatives, però jo no les contemplo perquè penso que Pep Guardiola té molt recorregut a can Barça".

"Ell pot prendre's aquest període de reflexió i per Setmana Santa seria bo saber qui serà l'entrenador de la propera temporada del Barça", ha afegit Laporta, durant la presentació d'un nou espai al Museu del club.

Laporta, al Museu del Barça
Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Albert, Barcelona, 17/01/2010 - 15:54

Laporta ja té penjada la medalla des que es va arriscar a fitxar Guardiola, un entrenador de 3a divisió, en lloc d'un entrenador de renom mundial com hauria fet tothom. Laporta és entrenador del Barça per mèrit de Laporta, per molt que pesi a alguns...

#3 maria, VIC, 17/01/2010 - 09:30

Laporta, lider del nostre pais, el nou messies catala, el lliberador de la patria mereix signar el contracte amb en Pep. Ell es l\'enviat de Deu per salvar els catalans i perdonem els pecats que ha fet. Laporta, mira que ets ruc, pero molt ruc. Pep agua

#2 Josep, ., 16/01/2010 - 20:50

Laporta guapo, deixa tranquil al Pep. Si tens el que has de tenir convoca a tots els que es presentin i arribeu a un acord, si tots el volen endavant, i sinó a una altra cosa, no vulguis posar-te una altra medalla, al final semblaràs en "llofies".

#1 MARC-SABATES.COM, Barcelona Catalunya //*//, 16/01/2010 - 18:19

Joan Laporta està en el meu cor !!!!
Passio Blaugrana .
Joan Laporta i Estruch és el millor President del Barça de tots el temps.
Visca Barça i Catalunya amb
Joan Laporta i Estruch.