Publicitat
Esports · 6 d'Agost de 2021. 11:52h.

Laporta culpa Bartomeu

"Va fer una gestió calamitosa"

Laporta culpa Bartomeu

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha carregat en reiterades ocasions contra l'anterior junta presidida per Josep Maria Bartomeu davant la impossibilitat de renovar a Leo Messi i ha recordat que "el Barça té 121 anys d'història i està per sobre de tot, fins i tot del millor jugador de la història". "Hem rebut una herència nefasta de la junta anterior", ha dit en diverses ocasions, i ha avisat que "actuarem contra accions presumptament delictives".

Laporta ha detallat que "no tenim massa salarial possible" i ha afegit que "els números són molt pitjors del que ens havien dit". "Les pèrdues i el deute són molt elevades" i ha xifrat les pèrdues d'aquesta temporada en gairebé 500 milions d'euros. "La junta anterior va fer una gestió calamitosa", ha sentenciat.

El màxim mandatari també ha argumentat que el límit salarial que marca la Lliga és l'altre factor que ha impossibilitat la renovació del crack argentí. "El 'fair play' financer en la Lliga no permet el sistema de cash per això no vam poder inscriure el primer contracte que havíem pactat amb Messi".

Joan Laporta ha argumentat que "les raons per les quals hem decidit deixar així la negociació és que hi havia raons objectives que ho feien". "Renovar Messi comportava uns certs riscos" i, en aquest sentit, ha assenyalat que "el club està per sobre de tot i tots".

També ha volgut subratllar que Messi "es volia quedar al Barcelona, nosaltres volíem que es quedés". Sobre que es pugui revertir la situació i que el fins ara capità segueixi en l'FC Barcelona, el president del Barça ha dit que "no vull generar falses esperances".

"Hi havia un temps límit per a nosaltres perquè comença la lliga i per a ell que necessita temps per a poder executar altres opcions" i ha puntualitzat que va prendre la decisió "fa dos dies".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#14 LoisA, Tabarnia, 08/08/2021 - 13:28

Bueno Laporta , si te votaron para ser presidente porque ibas a conseguir que Messi se quedase, y finalmente no se queda, deberías dimitir, no? Pero seguro que no lo harás.

#13 Mesetario, Meseta, 07/08/2021 - 10:19

¿Laporta es mejor gestor que Bartomeu?
Mientras que Bartomeu echó a Suárez para que se viviera a la meseta, a darle al Atlético de Madrid su segunda liga del siglo XXI, lo más probable es que Messi se vaya a París, con lo que Mbappe también se venga a la meseta, al Real Madrid, ya sea este año o el que viene.

#12 Victor, Barna, 06/08/2021 - 19:01

Como buen indepe hechando la culpa a los demás, asume tu compromiso y DIMITE

#11 Sergi Sergio, Barcelona, 06/08/2021 - 18:47

Pero este crack no lo iba a arreglar todo con un asado???

#10 Indibil, Ilerda, 06/08/2021 - 17:02

No me lo puedo creer!!! La culpa de España?