Publicitat
Esports · 4 de Novembre de 2009. 15:53h.

Laporta demana a Masfurroll que "deixi d'intoxicar"

El president nega que els espionatges costessin 367.000 euros

Laporta demana a Masfurroll que "deixi d'intoxicar"

Joan Laporta, en una imatge d'arxiu

Joan Laporta ha negat que els espionatges a quatre dels vicepresidents del FC Barcelona costessin 367.000 euros, tal i com va indicar Gabriel Masfurroll a TV3. El president del Barça, qui ha mantingut que el preu de les investigacions va ser de 56.000 euros, ha demanat a l'exvicepresident de Joan Gaspart que "deixi d'intoxicar".

Laporta ha qualificat de "molt lamentable" l'opinió de Masfurroll en aquest cas i ha indicat que "no es poden llançar aquestes falsedats en públic perquè no beneficien ni a la persona que les diu ni al club. Crea una ombra de sospita que no procedeix".

El màxim dirigent del Barça ha aconsellat al president d'USP Hospitales "que rectifiqui o que demostri" la seva tesi, però ha avisat que això últim no serà possible perquè "el que diu no és cert".

"Ja vam explicar com havia anat tot i el que va costar. Així que li agrairia (a Masfurroll) que deixi d'intoxicar, i més en aquests moments. Vivim el millor moment de la història del club, però hi ha senyors entestats en crear dubtes i sospites". Per a Laporta, les paraules de Masfurroll han estat "una forta decepció" i ha recordat que del seu pas pel club, amb Gaspart de president, "hi hauria molt a dir, però nosaltres sempre procurem mirar cap al futur".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 maria, BCN, 06/11/2009 - 10:44

El veritable problema es el fet d\'espiar, aquest si que intoxica Laporta, que només penses amb la bragueta i amb tindre una GESTAPO dins el club. Com pots ser tan caradura, ets un mentider prepotent vergonyant per Catalunya. Sort que ja marxes. FORA

#3 Joan, Sant Gervasi, 04/11/2009 - 16:55

es tan facil com que el Sr. Oliver ensenyi les factures de Metodo 3 i s ha acabat la polemica. I no s estartia donant relevancia a aquest Sr. sino que seria una mostrs de transparencia per part del Club. Estas en disposicio de fer ho pels socis Jan??

#2 Marta, Badalona, 04/11/2009 - 16:20

El Masfurroll va aprofitar la presentació d'un llibre en memòria del seu fill per criticar el Barça i la directiva... impresentable.

#1 Loli, Sitges, 04/11/2009 - 16:17

l'ombra de sospita existeix pero dins el club per la manca de transparència en tot el que fa aquesta junta. si tot fos tant idílic com diuen explicarien les coses als socis, com es la seva obligació. el gran intoxicador Laporta creu que tots son com ell