Publicitat
Esports · 26 de Novembre de 2009. 10:13h.

Laporta denuncia "greus mancances democràtiques"

El president del Barça anima els santcugatencs a participar en les consultes sobiranistes

Laporta denuncia "greus mancances democràtiques"

Laporta, amb Zapatero, en una imatge d'arxiu

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha enviat una carta de suport a la consulta sobiranista que es realitzarà a Sant Cugat del Vallès, en la qual recorda que "la gent té molt poques ocasions de poder manifestar lliurement la seva opinió en un acte cívic i democràtic respecte a qüestions importants i concretes que l’afecten, com ara dipositant una papereta en una urna".

"Un referèndum, com tota consulta per mitjà de la qual el poble és pugui expressar lliurement amb relació a assumptes que el concerneixen, és una expressió de la més pura democràcia", considera, a més d'afegir que "pel que fa a les consultes populars sobre la independència, penso que el poble català té tot el dret de preguntar-se i de respondre amb plena llibertat".

"Per això dono tot el meu suport a la consulta que el 13 de desembre se celebrarà a Sant Cugat del Vallès i animo i encoratjo tots els santcugatencs i santcugatenques a participar-hi; que vagin a votar fent ús de la seva llibertat, ja que tot i les greus mancances democràtiques que patim, aquesta és una de les millors maneres que tenim per anar avançant i aprofundir en llibertat i democràcia", conclou.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Carles Puyol, Catalonia is not spain, 26/11/2009 - 16:07

Civis, com que no tens arguments ataques Laporta. Això és el que feu sempre els unionistes. no dic que no tingueu partde raó amb Laporta, però el tema és:Referèmdum??? SIiiiiii!

#3 Ernest, vic, 26/11/2009 - 15:33

Moltes gràcies Jan, per tot els què has fet al Barça i de ben segur faràs per Catalunya! Visca Catalunya lliure!!*!!

#2 Josep, Barcelona, 26/11/2009 - 13:04

Quan anirem tots a votar serà al 2010 per acabar d'una vegada amb la teva estela al Barça i d'aquesta manera tornar la democràcia al club. No volem més dictadors ni aprenents continuistes laportians. Per un Barça lliure, eleccions JA!!!

#1 Civis, Sant Cugat, 26/11/2009 - 12:40

El menos indicado para hablar de democracia es un presidente de club de fútbol en general y de Laporta en particular. Supongo que investigar a sus compañeros de junta no es una carencia democràtica entre otras cosas.