Publicitat
Esports · 23 de Març de 2010. 08:34h.

Laporta diu ara que Ferrer té "el meu total suport"

Va ser un dels presidents 'espiats' per Joan Oliver

Laporta diu ara que Ferrer té "el meu total suport"

Laporta, amb Ferrer, en una imatge d'arxiu

El president del FC Barcelona, en un article al seu bloc, ha manifestat que "durant els darrers mesos he cercat la unitat dels membres de la Junta que tinc l’honor d’encapçalar de cara a les properes eleccions del 13 de juny ja que tots ells han demostrat la seva capacitat per garantir la continuïtat del model de Club que hem aplicat en els darrers set anys".

"Per un acord àmpliament majoritari, hem decidit tancar files amb una sola candidatura sortint de l’actual Junta i que és la que garantirà la continuïtat del model actual que ha portat el Barça a viure els millors moments de la seva història. S’han acabat les urgències històriques. Tenim Champions, el Mundial de Clubs, Lligues…, hem entrat en una nova dimensió internacional, gaudim del reconeixement de l’esport mundial, de l’èxit de les seccions... Som el club de referència. L’actual model Barça és la referència".

"En Jaume Ferrer, d’acord amb una àmplia majoria dels presents a la reunió, encapçalarà aquesta proposta unitària i cohesionada que garanteix una proposta responsable perquè el nostre Club continuï gaudint dels èxits esportius, socials i econòmics dels darrers anys. Penso, i n’estic ben convençut, que la tasca que vam encetar el juny del 2003 després de comptar amb el suport majoritari dels socis i sòcies té molt de recorregut. I que la candidatura àmpliament majoritària i que compta amb el meu total suport, garanteix el millor futur que tots volem pel nostre Barça. Aquesta proposta, que estarà carregada de continguts i nous projectes il·lusionants, serà explicada amb detall en els propers dies", conclou.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 José Tomás, Bcn, 24/03/2010 - 13:32

Marc Sabatés está confundido, no sabe ya que gritar
VIVA GODALL o VIVA FERRER o VIVA SALA MARTIN o VIVA BOIX
Laporta aclarate y dale les consignas oportunas de a quien tiene que apoyar que está hecho un lío y si no que se presente VIVA FRIKIE SABATES

#7 MARC-SABATES.COM, BARCELONA CATALUNYA//*//, 23/03/2010 - 21:11

Visca Joan Laporta president de la Generalitat de Catalunya //*//
INDEPENDENCIA .
MARC-SABATES.COM

#6 Josep, Barcelona, 23/03/2010 - 16:13

Aviat el sentirem dir que el seu candidat a la presidència de la Generalitat és Artur Mas...

#5 joan, barcelona, 23/03/2010 - 14:01

Aquest és el candidat del gran "independentista Laporta. Jaume Ferrer: "Estaría encantado de que la selección , tanto de fútbol como de baloncesto, vengan a jugar a Barcelona"

#4 Edu, BCN, 23/03/2010 - 13:57

Yo creo que nadie le ha pedido a Laporta que exprese su preferencia. ¡Laporta nunca nadie te ha pedido que te posiciones! Además Jaume Ferrer tiene una candidatura renovadora y NO continuista. Está claro Laporta se quiere sumar al carro de los ganadores.