Publicitat
Esports · 16 d'Agost de 2021. 13:27h.

Laporta diu que "la carta de Bartomeu està plena de mentides"

"El Barça té un patrimoni net negatiu de 451 milions"

Laporta diu que "la carta de Bartomeu està plena de mentides"

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha afirmat aquest matí en roda de premsa que "la carta de Bartomeu està plena de mentides". El president del club blaugrana ha dit que "és un exercici de desesperació per justificar una gestió injustificable. L'ha escrit aprofitant el moment de convulsió que vivim".

Segons Laporta "la junta de Bartomeu ha gestionat de forma incorrecta i no escaparà de la seva responsabilitat. Mantenen que la meva gestió del 2003 al 2010 va donar pèrdues, quan és mentida. De la mateixa manera que és mentida que van haver de dimitir pel Procicat. Van dimitir per la moció".

La situació econòmica al Barça no és bona, el president de l'entitat ha afirmat que el club "té un patrimoni net negatiu de 451 milions". El deute bancari del club es troba per sobre dels "600 milions", segons ha informat Laporta. El club ha hagut de demanar un crèdit de 80 milions a Goldman Sachs per pagar nòmines i fer obres al Camp Nou per "reparar patologies que comportaven un risc i que han costat 1,8 milions".

"La massa salarial és de 617 milions, un 105% dels nostres ingressos", per aquest motiu Laporta ha explicat que el club "està contemplant un ajornament o una reducció de bonus" que reben els jugadors "i la idea és reestructurar-ho a tota la plantilla".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Marcial Heredia, el circo de la tele, 16/08/2021 - 17:03

Va a tardar más en salir la due dilligence que las obras del estadio. Esto es el Infienno Nobita pero tranquilos, tiene un plan salvador, el “plan estratégico”, en inglés molón, Strategic Plan. Han pasado un montón de meses y del plan ni se le ha visto el rabo, se ha ido el bueno y no ha encontrado la manera de echar a los malos.

#1 David, FOLGUEROLES, 16/08/2021 - 14:09

¡¡Pues que lo cierren!!