Publicitat
Esports · 22 de Juny de 2012. 12:30h.

Laporta diu que Rosell volia fer fora Puyol, Xavi i Valdés

Afirma que l'actual president els considerava "perdedors"

Laporta diu que Rosell volia fer fora Puyol, Xavi i Valdés

Puyol, Xavi i Valdés, amb Iniesta, l'any del triplet

El diputat al Parlament i expresident del FC Barcelona, Joan Laporta, ha explicat que l'actual junta presidida per Sandro Rosell pensava fer fora alguns jugadors de l'actual plantilla quan formaven part de la seva junta.

En declaracions a Catalunya Ràdio, ha afirmat que "han fet fora Cruyff de president d'honor. Aquests senyors pretenien fer fora Rijkaard, Txiki, alguns jugadors com Puyol, Xavi, Gabri i Víctor Valdés perquè eren de la casa i eren perdedors".

"Nosaltres defensàvem que el Barça és més que un club. Aquests senyors d'alguna manera ho fan diferent, han d'anar a demanar perdó a Extremadura", ha afegit. Laporta ha comentat que el que està intacte és el model esportiu perquè "afortunadament el deixem solidificat amb contractes fins al 2016 i un entrenador que havia aconseguit l'excel·lència".

Sobre la factura que l'actual junta li reclama que pagui per unes obres de seguretat realitzades al seu domicili a causa de les amenaces de mort, l'expresident ha dit que "m'he assabentat pels mitjans de comunicació que l'actual junta m'ha amagat dos anys que no han pagat una factura".

Laporta creu que el club ha de pagar-la perquè "és el club el que encarrega les mesures i que em convenç d'encarregar perquè la meva família i jo estàvem amenaçats de mort, en forma de pintades, missatges en els contestadors de casa i del despatx".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#12 CARLOS, MADRID, 23/06/2012 - 11:09

A la redacción de e-noticies: ¿no os atrevéis a poner la noticia de la foto del Xavi con la bandera de España?

#11 Barrut vividor, BCN, 23/06/2012 - 10:54

Aquest impresentable d'en Laporta, ja només provoca vergonya aliena, un bufó fracassat q no fa riure i que ja ningú s'el pren seriosament.

#10 jj, st cugat del valles, 23/06/2012 - 09:34

nano, qui t'ha vist i qui et veu...

#9 El nauxer, Viladecans, 23/06/2012 - 08:51

Aquesta afirmació quan la va fe? Des de la piscina on es banyava vestit amb una trompa com la d'un elefant? Un home així, ni pot ser polític, ni president del Barça. Ens fa sentir vergonua aliena.

#8 Gironí, Girona, 22/06/2012 - 16:20

Aquest home segueix la doctrina Goebbels de repetir mil vegades una mentira. Vinga dir que els seus fills estaven amenaçats per entendrir els fidels i el ignorants! Però, si tothom sap que fa anys que els seus fills no viuen amb ell. Ni tan sols viuen a Barcelona.

#8.1 Marc, Terrassa, 22/06/2012 - 19:13

ESTAVEN, és un verb en passat "Gironí". Back to the school?

#8.2 Gironí, Girona, 23/06/2012 - 00:13

Marc, mira que ets soca! I és clar que és en passat,, perquè és de suposar que les suposades amenaces a en Laporta i família són de la seva etapa de president. Ara, sortosament, ja fa dos anys que no ho és.