Publicitat
Esports · 10 d'Agost de 2021. 21:02h.

Laporta, el president de la marxa de Messi

El pare del jugador culpa el Barça

Laporta, el president de la marxa de Messi

Laporta abraça Messi abans de recollir la Copa de Rei a Sevilla. (Foto: FC Barcelona)

La renovació de Leo Messi va ser la gran carta de Joan Laporta durant la campanya electoral a la presidència de club, però, a l'hora de la veritat, el president no ha pogut renovar el contracte del crack argentí perquè, segons va al·legar, el límit salarial que marca la Lliga i l'"herència nefasta de la junta anterior" ho han fet impossible.

Aquest són alguns dels arguments que Laporta va exposar en la roda de premsa de divendres passat malgrat que sempre s'havia mostrat optimista sobre la renovació de Messi. Fins i tot dos dies abans que tot se n'anés en orris va afirmar que "farem tot el possible perquè pugui estar abans del Gamper. Va bé, progressa bé".

Tanmateix, Messi, que va tenir una salutació molt freda amb Laporta el dia del seu comiat, va assegurar que "he fet tot el possible per quedar-me". "Estava disposat a rebaixar a la meitat la meva fitxa. Després, el club no em va demanar res més" i va afegir que "no és veritat que em sol·licitessin una nova rebaixa del 30%".

Jorge Messi, el seu pare i representant, ha anat més enllà i avui ha assenyalat el Barça per la sortida del seu fill. Preguntat a la seva arribada a l'aeroport sobre qui és el responsable que Leo hagi marxat al PSG, ha contesta que "investiguin en el club".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 Carme , Barcelona, 11/08/2021 - 16:27

Sr Laporta vostè ho havia d'arreglar tot a can Barça a la vista està que mentres els socis el van votar creien en vostè els hi agraeix marxant en Messi,si és que tots vostès són iguals em refereixo als independentistes el govern de Catalunya prometen la independència que no ha arribat i vostè arreglant al Barça, Catalunya és converteix en un

#4 Sergi Sergio, Barcelona, 11/08/2021 - 13:53

Este fantasma es el que lo iba a arreglar todo con un asado, y la gente creyendoselo, es impresionante.

#3 Lepero, Barcelona, 11/08/2021 - 12:47

Es evidente que els rustits de Laporta no se pueden comparar con las paellas de la Rahola.

#2 Nut, La patria de Prim, 11/08/2021 - 12:19

Yo hubiera hecho lo mismo que Laporta...Ha mirado por el club no por los fantasmas y el niñaco.Su respuesta a la marcha del niño fue para enmarcar.Un club esta por encima de estrellitas.Que cuestan un cojón de pato.Tiempo al tiempo ya veremos que es del PSG dentro de un año.Soy perico por cierto.

#2.1 Sergi Sergio, Barcelona, 11/08/2021 - 13:55

Si, si, pero si dijo que lo arreglaba todo con un asado y encima os lo creisteis. Ahora resulta que lo hace por el bien del club, en fin, que tragais con todo, si esto mismo hubiese ocurrido con el anterior lo gullotinais.

#1 Marcial Heredia, el circo de la tele, 11/08/2021 - 09:24

Se fue unos días a Ibiza, para olvidar, en el yate de un sigaleru. Va por el sexto Moet. Al loro, no está tan mal.