Publicitat
Esports · 9 d'Octubre de 2009. 21:10h.

Laporta elabora la seva teoria de la conspiració

"No suporten que el Barça estigui dirigit per persones que pensem d'una determinada manera"

Joan Laporta ha indicat a l'aeroport del Prat, a l'arribada del seu viatge per Amèrica, que les noves informacions sobre el cas de l'espionatge a quatre vicepresidents i la discussió que va tenir en una conversa telefònica amb el president d'Extremadura són "intents de desestabilitzar" el FC Barcelona. El president del Barça ha assegurat que també se'ls ataca perquè el club, "en el millor moment de la seva història", está dirigit per persones que no són "de la corda dels que intenten desestabilitzar".

El màxim dirigent blaugrana també ha destacat que pateix una persecució de caire ideològica. "Quan no és aquest tema és un altre. Cada vegada en surt un de nou i és en aquests intents de desestabilitzar que ho hem d'entendre perquè ens tenen ganes i ho hem d'entendre perquè no suporten que el Barça estigui vivint els millors moments de la seva història i estigui dirigit per persones que pensem d'una determinada manera, que pensem d'una manera que no és de la corda dels que intenten desestabilitzar", ha dit Laporta.

En el cas concret de la polèmica amb Gabriel Fernández Vara, president de la Junta d'Extremadura, Laporta ha afegit que "sembla que es vulgui fer publicitat a costa meva. Em sap greu perquè és una persona que conec i està fent el joc a aquells que ens tenen ganes. Això ha sortit en un mitjà que cada dos per tres intenta treure coses per perjudicar i per fer mal. És una conversa privada, jo no desvetllaré una llarga conversa privada que vam tenir. Però insisteixo, jo mai he insultat al president d'Extremadura i em sembla fora de lloc que faci el joc als que ens intenten desestabilitzar i també que intenti fer-se publicitat en lloc de.. jo li diria que es preocupés més dels problemes dels extremenys i que es deixi d'aquestes qüestions que no van enlloc".

Laporta, amb alguns dels seus directius, en una imatge d'arxiu
Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#36 Anton, Terrassa, 11/10/2009 - 18:55

En Joan Laporta li agrada molt ser protagonista i sobretot el poder. Per això no té futur a la nostre terre. Estic segur que va a la moda amb el tema nacional, però si fos necessari aixecar el braç en un moment donat ho faria per tal de tenir poder.

#35 MARC-SABATES.COM, Barcelona Catalunya //*//, 11/10/2009 - 17:18

Joan Laporta és el millor President del Barça de tots el temps . Joan Laporta i Estruch , un gran President , gran patriota i lluitador per la llibertat de Catalunya //*//.Joan Laporta està en el meu cor .
Visca Joan Laporta i Estruch
INDEPENDENCIA .

#34 Andreu, BCN, 11/10/2009 - 12:30

Ah sí, i la resolució de l'Estatut i la crisi econòmica, què? Això no té importància...

#33 Andreu, BCN, 11/10/2009 - 12:25

En canvi, el PSC ha rebut molt poc el tma informes (només la Geli), i s'erigeixen com a estandards de la política neta.
Quina casualitat. ara que les enquestes els són tan desfavorables.
Tot plegat, repeteixo, molta casualitat.

#32 Andreu, BCN, 11/10/2009 - 12:22

Per una banda, surten malparedes institucions de referència del país, i de pas, es vol generalitzar a tota la burgesia catalanista i dir que són uns xoriços. I per l'altra, els partits del gover que queden pitor amb els informes, són ERC i ICV.