Publicitat
Esports · 23 de Març de 2010. 08:59h.

"Laporta em va demanar que fos el candidat"

Xavier Sala i Martín explica que el president del Barça "no volia donar suport al pacte amb Soriano"

"Laporta em va demanar que fos el candidat"

Sala i Martín, en una imatge d'arxiu

El vicepresident del FC Barcelona, Xavier Sala i Martín, ha explicat a El món a RAC 1, que després de la decisió de Joan Laporta de retirar el seu suport a Alfons Godall per donar-li a Jaume Ferrer, "no sé que faré". "La meva opció era Godall", ha recordat, a més d'assenyalar que, per tant, "em prenc la llibertat de decidir a partir d'ara que faig".

Sala i Martín ha explicat que "no sé a qui donaré suport ni si donaré suport a ningú". També ha reconegut que "Laporta em va demanar que fos el candidat. Vaig dir que no, el Laporta lidera el laportisme i Sala i Martín ha de liderar el salaimartinisme". En aquest sentit, ha apuntat que "Laporta no volia donar suport a una candidatura que pacti amb Soriano".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Ramon, Barcelona, 23/03/2010 - 14:23

Aquesta americana sembla l'uniforme de candidat sociata a l'Ajuntament de Barcelona. Vull dir que hi ha sofàs amb un tapisat exactament així.

#6 José Tomás, Bcn, 23/03/2010 - 14:23

Sala Martin no es nadie en el Barça, simplemente un listillo que se hizo socio para poder figurar en el club. Nadie notará su ausencia en los próximos años. Su amigo Laporta le ha sacrificado y ahora se hace el digno. Vete a casa y relajate.

#5 Fran, Llinars, 23/03/2010 - 12:55

Ojala Sala i Martin es presentes a can far$a,doncs es qui millor representaria l´imatge cule alla on vagi... x altra banda,la Cat esportiva existeix mes enlla dl far$a?les ultimes 9 noticies dl club suiss,i el Girona,Nastic,Marfil Sta.Coloma,Joventut,etc?

#4 Mariona, Barcelona, 23/03/2010 - 11:32

Aquest home m ha caigut als peus..! No soc aficionat al futbol, però conec be la gent del Laporta, Godall, etc. i no m explicava que feia el Sala amb aquesta gent tan poc recomenable. Ara ja ho se. Sala es com ells. I el país necessita seriositat.

#3 Maria, BCN, 23/03/2010 - 10:45

La veritat es que han rebut les enquestes, i saben qui guanyarà. Els llestos no es presentaran, per no fer el ridícul, la resta, doncs a veure que poden fer. El fashion del Sala-Martín, que es dediqui a altres coses. De tots, el pitjor. Ets un Notes lleig