Publicitat
Esports · 23 d'Agost de 2008. 18:14h.

Laporta es juga la continuïtat com a president a casa

Els Estatuts li atorgarien 49 suports abans de començar l'assemblea

Laporta es juga la continuïtat com a president a casa

Godall, Yuste i Laporta, durant un partit

Aquest diumenge es celebra l'assemblea de compromissaris del FC Barcelona. Els 4.190 socis citats en aquesta reunió hauran de decidir la continuïtat en la presidència del club de Joan Laporta, segons consta en el setè punt de l'ordre del dia. Segons marquen els Estatuts de l'entitat, la junta directiva del Barça tindria el suport de 49 compromissaris atès que tots els directius (15) tenen el dret a participar en la votació i també poden designar com a membres de l'assemblea a d'altres socis (25).

Així, els 15 membres de la junta directiva són compromissaris pel fet de ser directius. També són compromissaris els cinc membres de la comissió econòmica i els cinc de la comissió de disciplina, però en aquest darrer cas Josep Cubells, que també és directiu, només pot votar una vegada. La junta directiva del Barça també té la potestat de nomenar compromissaris a 25 socis que no ho siguin per sorteig "en atenció als seus mèrits o significació social".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 la torna, bcn, 24/08/2008 - 11:47

Quan uns quants, molt respectables, valen més que el 60,60 per cent dels votants que lliurement van poder votar. Això és una votació lampedusiana. Sr. Laporta, gràcies i adéu.

#1 MARC-SABATES.COM, Barcelona Nacio Catalana //*//., 24/08/2008 - 08:56

Visca Barça
Visca Catalunya //*//
Visca Joan Laporta
MARC-SABATES.COM