Publicitat
Esports · 28 de Setembre de 2009. 15:59h.

Laporta fa broma amb el cas de l'espionatge

Va fer un 'gag' d'espies, amb música de la 'Pantera Rosa', davant de periodistes

Laporta fa broma amb el cas de l'espionatge

Oliver, Bagués i Laporta, en l'homenatge a Kubala

De tornada de Màlaga, a la matinada de diumenge, Joan Laporta va fer broma del cas d'espionatge ocorregut a can Barça. Va ser a l'autobús que portava a l'expedició blaugrana de l'avió a la terminal d'El Prat. Segons ha explicat la cadena Ser, Laporta anava acompanyat de quatre directius, entre ells el vicepresident Rafael Yuste, a més del director general corporatiu Joan Oliver. Dintre de l'autobús, Laporta i altres membres de la junta directiva van començar a cantar la música de la Pantera Rosa, de Henry Mancini, mentre feien veure que parlaven per l'intercomunidador del rellotge. Aquest gag d'espies es va produir davant de periodistes, que viatjaven en el mateix autobús. Segona la informació de la cadena Ser, Oliver es va separar del grup d'actors, i Josep Guardiola i Txiki Begiristain van fer el mateix.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Marc Sabatés //*// Catalunya 2014 //*//, Barcelona, 29/09/2009 - 00:46

He deixat de donar suport a joan laporta, aquesta notícia m'ha superat, ESTIC MOLT DISGUSTAT.

VISCA SANDRO ROSSELL
MILLOR PRESIDENT DEL MÓN
SANDRO PRESIDENT CATALUNYA

MARC-SABATES.COM

#8 Marc, Girona, 28/09/2009 - 22:23

EN LAporta és Déu! És el millor que li ha passat mai a la nació. ENs en caldrien milers com ell. Ja veuríeu quin país que tindríem amb gent amb un parell de collons i un bon cervell com ell.

#7 Fanteta, Barna, 28/09/2009 - 20:46

IInsult molt greu als socis que no es pot consentir. Ens menteix, ens embauca, malversa els diners dels socis que entre altres coses li han estat pagant una amant durant 3 anys dins el club i ara es riu i juga a espies amb la nostra dignitat. DIMISIO!!!

#6 José Tomás, Bcn, 28/09/2009 - 20:38

Veo que el apostolado del frikie Sabatés gana adeptos con Quico y Johnny.Laporta está acabando mal su mandato y en política le correrán a gorrazos por todos lados, por su falta de ética, por sus continuos escándalos y por chulo piscinas.Flavia vuelve

#5 Johny, Lleida, 28/09/2009 - 18:59

Visca Laporta!!! És el millor. No te un puto complexe. Això és el que ens fa falta als catalans cony!!! L'afer dels suposats espionatges és un autèntic muntatge d'El Periòdico, com els anteriors que s'han fet, només basats en magnificar nimieses.