Publicitat
Esports · 10 de Juliol de 2012. 18:15h.

Laporta i Rosell ni se saluden

Ambdós s'ignoren al casament d'Iniesta

Laporta i Rosell ni se saluden

Laporta, Rosell i Guardiola, en una imatge d'arxiu

Joan Laporta, diputat al Parlament i expresident del Futbol Club Barcelona i l'actual dirigent del club, Sandro Rosell, no es van saludar ni durant el casament del futbolista Andrés Iniesta, al qual van assistir diumenge passat.

Tant Laporta com Rosell van assistir a l'enllaç del jugador del Barça i l'actual diputat ha comentat que no es van dirigir la paraula. “La veritat és que el vaig veure amb cara de pomes agres. No sé si ho estava passant malament per algun motiu. Quan un és president, és ell qui ha d’exercir d’alguna manera la magnanimitat. Jo ho feia amb els expresidents. Vas a saludar-los. Tampoc no vam coincidir molt, tot sigui dit", ha comentat en declaracions al programa 'Tenim un punt' de Catalunya Ràdio.

El diputat, a més, considera que Rosell desuneix el barcelonisme amb el tracte que dedica als antics dirigents de l’entitat blaugrana. "Jo crec que és un president que no ha donat la cara quan l’havia de donar i, a més a més, no ha fet el que va dir en campanya electoral, que és fomentar la unitat del barcelonisme".

"A l’inrevés, ha fomentat la desunió del barcelonisme, almenys pel que fa als que hem tingut la responsabilitat de governar el club. L’exemple és evident: és a dir, si vols fomentar la unitat del barcelonisme no et dediques a posar demandes contra els dirigents anteriors per 47 milions d’euros", ha afegit.

Joan Laporta comparteix la indignació del club per la decisió de la Federació Espanyola de Futbol d’indultar Mourinho per l’agressió al llavors segon entrenador del Barça, Tito Vilanova. L’expresident blaugrana afegeix, però, que el problema és que a Vilanova no l’haurien d’haver sancionat en aquell moment. 

"El Barça suposo que en el seu moment va intentar recórrer la sanció perquè el Tito no es mereixia ser sancionat. Dit això, l’indult? Els estatuts de la Federació contemplen aquesta possibilitat, és un privilegi que té el president i ell té per costum sempre al començament de cada temporada -ja ho va fer quan va sortir reelegit al darrer cop i a l’anterior- de posar en pràctica aquest privilegi que té el president de la Federació. Per tant, aquí s’ha de respectar perquè és la norma", ha dit.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Maria, Barcelona, 11/07/2012 - 09:21

de tres hores lluny, es veu q en Rosell és ruc

#3 tony, mnrs, 11/07/2012 - 02:46

es pot dir més alt però no més clar: Laporta es un poca vergonya, fa servir la passió pel futbol i per Catalunya per fomentar el seu gran ego, aquest senyor esta encantat d'haver-se conegut i és una vergonya per els catalans amb una mica de seny, això si de rauxa i bona vida l'hi sobra

#3.1 Ramon, Reus, 11/07/2012 - 11:19

No fotem, eh? Ha de fer el paperet de saludar a en Sandro després de totes les punyalades que li ha clavat des de que és president? (acció de responsabilitat, filtració de notícies tendencioses,...)

#2 MARC-SABATES.COM, BARCELONA CATALUNYA //*//, 10/07/2012 - 23:05

JOAN LAPORTA NO ES BAIXAVA ELS PANTALONS DEVANT MADRIT ESPANYA ! !
ES LA PURA VERITAT QUE TENIA DEFECTES ? TOTS EN TENIM , PERO EL MES IMPORTANT ES LA SEVA PASSIO PEL FUTBOL CLUB BARCELONA I PER CATALUNYA . EN JOAN LAPORTA HA DEMOSTRAT SER UN HOME MES INTEL-LIGENT DEL NORMAL , TOTA LA MEVA CONFIANC

#1 Xampany francés, Bcn, 10/07/2012 - 20:12

Laporta, Xampany francés i dones de moral relaxada.....quina ferum...