Publicitat
Esports · 6 d'Agost de 2022. 11:57h.

Laporta ja pensa en la quarta palanca

Per poder fer jugar els nous jugadors

Laporta ja pensa en la quarta palanca

El FC Barcelona estudia la possibilitat d'activar una quarta palanca per poder inscriure tots els fitxatges -cinc fins ara- d'aquest estiu, així com dels renovats Sergi Roberto i Ousmane Dembélé; a LaLiga. Però és que fins i tot amb aquesta nova venda de patrimoni, que seria un 25% addicional de Barça Studios, podria ser que no n'hi hagués prou.

El president del club, Joan Laporta, entén que amb la cessió d'un 25%, en dues operacions o palanques, dels drets de televisió per als pròxims 25 anys al fons d'inversió Sixth Street, per 667 milions, i amb la venda d'un 24,5% de la seva divisió audiovisual Barça Studios a l'empresa Socios.com, per 100 milions, ja compleix amb els requisits d'inscripció de LaLiga.

Però l'organisme presidit per Javier Tebas afirma que amb les tres palanques activades no n'hi ha prou i que el club haurà de recórrer a una quarta palanca i alguna cosa més, com la sortida de jugadors i la rebaixa salarial de Piqué i Busquets, perquè tot estigui en regla abans del 13 d'agost, dia que l'equip comença el campionat.

El Barça no ho veu així, però com que la patronal és la que ha de donar el vistiplau, la junta directiva va aprovar dimarts vendre un altre 24,5% de Barça Studios per 100 milions més. En aquest sentit, el club negocia amb tres empreses (un és Socios.com) i, tret d'un gir copernicà, haurà d'oficialitzar aquest acord per tirar endavant les inscripcions.

Laporta es va mostrar convençut que el club podrà inscriure'ls: "hem treballat per inscriure els jugadors, hem treballat molt i bé per satisfer els requisits. Si fa falta fer una altra operació, la farem, però hem presentat els documents. És una decisió de LaLiga, estem confiats a poder inscriure'ls".

Laporta va detallar que "aquests dos mesos hem fet operacions per 868 milions d'euros (el president va explicar aquí això d'extreure la quarta palanca, l'altre 24,5% de Barça Studios, ja aprovada però no pas activada). Tenim el balanç sanejat, i el compte de resultats, també. Hem fet un gran esforç". 

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#12 Sergi Sergio, Barcelona, 08/08/2022 - 18:16

Juanito Palancas se va vendiendo el club a trozos, el que venga detras ya no tendra nada para vender y el Barça se convertira en una S.A. esta cantado.

#11 Pan con tomate y jamón ibérico, En las nubes tocando la tenora, 07/08/2022 - 12:22

Laporta es un tío separatista pero simpático, y ya le han bautizado como "Joker Laporta..." . Además, con las comidas-cenas de negocios que se mete en el Vía Véneto, se ha convertido en una pelota de esas grandes de pilates... con lo que queda bautizado como...

"Fat Joker Laporta..."

#10 manu21, bouboule, 07/08/2022 - 11:57

Andrea Radrizzani, presidente del Leeds United. El empresario italiano dio a entender en una entrevista a The Athletic que el Barcelona no puede pagar el traspaso de Raphinha, "Los valores del Barça están un poco burlados con el caso Frenkie De Jong" que tiene contrato o se queda y se baja el sueldo o se va un contrato es un contrato no?

#9 Pedro , Torres De La Alameda, 06/08/2022 - 22:27

Esto tiene pinta de que se convertirá en sociedad anónima
Están preparando el caminó
Terminará en mano de Laporta y demás gente que esté detrás de él
De tanto frotarse las manos con esto
Tienen quemaduras de segundo grado
Tiempo al tiempo
El Barcelona en manos de unos pocos ????????????????????

#7 Jan Palanca, Chez Titole, 06/08/2022 - 16:43

Aquest home li ha agafat gust a les palanques,