Publicitat
Esports · 9 d'Octubre de 2009. 12:01h.

"Laporta me decía que imbécil no era un insulto"

El president d'Extremadura diu que "llegué a pensar que era una broma"

"Laporta me decía que imbécil no era un insulto"

Guillermo Fernández Vara, president d'Extremadura

El president de la Junta d’Extremadura, Guillermo Fernández Vara, ha confirmat en una entrevista a El món a RAC1 que "no he querido hacer público nada porque no quería que pudiera hacerle daño a Barcelona, a Cataluña, ni a Extremadura".
 
"A mí no me gustaron los calificativos que me dijo. Utilizó la palabra ‘imbécil’ en repetidas ocasiones diciéndome que no era un insulto. Incluso llegué a pensar que era una broma de alguien", afegeix.
 
"Le dije: 'Te pido que retires los calificativos'. Y no los retiró. Y dije: 'Doy por terminada la conversación", recorda, a més d'apuntar que el qualificatiu "'barcelonista de mierda' no es cierto".

També ha volgut puntualitzar que Laporta "no se lo dijo al presidente de Extremadura, se lo dijo a un amigo"."Entiendo que podía hacerle daño alguna de las cosas que escribí, a mí me habían hecho daño cosas de las que dice", admet.
 
"Me molestaba que lo oí hablar como si el Barça sólo fuera de Cataluña. El no tiene por qué esconderse si es independentista". "Estoy dolido y entristecido. El Barça no es Laporta y así se lo manifesté", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#32 Pitu, Esplugues, 13/10/2009 - 14:46

Laporta està irritat i en lloc de pols de talc es posa uns altres que si asemblen però que li provoquen efectes secundaris. Es la vergonya del barcelonisme i del món del futbol en general. Cal convocar eleccions urgentment.

#31 Saprissa, Sants, 12/10/2009 - 17:45

aquesta és la millor mostra de q la gent q es dun equip gran ho és pq guanya,simple y llanamente.Per altre banda,qui cony són ells,els de fora de Barcelona i cat,per dir com ha de ser la idiosincrasia del club?ells es tenen q amoldar al club i no alreves

#30 Fran, Llinars, 10/10/2009 - 00:16

El president d´Extramadura deuria saber q tractar amb dictadors i fatxes t els seus riscos.Sent cule i estant presidint la penya cule dl seu poble deuria saber q a can far$a n´esta ben ple,aixi q al loro!

#29 Julià, Barcelona, 09/10/2009 - 19:39

És curiós que precisament els mateixos que se senten constantment insultats per qualsevol xorrada com que un cambrer no els parli en català ara defensin que xisclar-li deu cops seguits "imbècil" a algú no és insult.

#28 Alcampelló, Barcelona, 09/10/2009 - 19:18

Llamar imbécil a una persona no está bien.Pero un Presidente de Extremadura, forofo del Barça, que quiere convencer a Laporta que no se aproveche de su cargo para hacer nacionalismo ¿cómo llamarle? ¿pipiolo? No sé, pero hay políticos muy cortos.