Publicitat
Esports · 15 de Setembre de 2009. 10:44h.

Laporta només anirà dos dies a les oficines del Barça

Delegarà en Alfons Godall per augmentar la seva activitat política, segons El Mundo Deportivo

Laporta només anirà dos dies a les oficines del Barça

Laporta, en una imatge d'arxiu

El president del FC Barcelona Joan Laporta li ha comunicat a la seva junta directiva que ha decidit distanciar-se poc a poc després de la tasca de govern del FC Barcelona, segons informa El Mundo Deportivo, que afegeix que "la seva intenció és anar guanyant paulatinament protagonisme en algun partit que li permeti lluitar en primera línia liderant un projecte independentista".

Joan Laporta va comunicar als seus companys que només es passaria els dilluns i els divendres per les oficines del club, a més dels dies de partit. Les reunions de la directiva, que fins a ara se celebraven els dimarts, passaran als divendres perquè així pugui assistir Laporta sense variar els seus plans.

Laporta també va informar que al gener donarà un pas enrere i serà el vicepresident primer, Alfons Godall, qui guanyarà protagonisme al capdavant del club. Aquesta intenció del president no és compartida per la totalitat de la junta.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 MARC-SABATES.COM, REPUBLICA CATALANA DEL BARCA//*//, 15/09/2009 - 13:28

Joan Laporta té sempre una bone idea.
Visca President .
MARC-SABATES.COM

#5 jajape, Anoia, 15/09/2009 - 12:57

Si no ens centrem no arribarem enlloc i menys a la independència, els que fa quatre dies criticaven en Laporta per poc catalanista avui el volen fer president de Catalunya. Treballem per un país lliure però siguem conseqüents, que ens farà molta falta.

#4 Dani Rovira, Lleida, 15/09/2009 - 12:55

Com bé deia Sir Boby Robson.El Barça és l'exercit de Catalunya!!.El President és deu a al club i al País!!.Felicitats President!.

#3 manel, moià, 15/09/2009 - 12:52

Laporta no ha sigut mai de les families que governaven el barça, i com que a mes es marcadament catalanista, els seus contraris es freguen les mans. Jan no et votaré, pero trobo molt meritori el que has fet. Trepa? no ho crec. Endavant

#2 pericus, el segrià, 15/09/2009 - 11:44

les penyes barcelonistes de murcia, andalucia i extremadura faràn una gran manifestaciò perquè el nostre pople tingui l'independencia