Esports · 5 de Maig de 2010. 16:27h.

Laporta, obligat a readmetre Oriol Giralt

Un jutjat deixa sense efecte la suspensió per un any com a soci del Barça

Laporta, obligat a readmetre Oriol Giralt

Giralt, en el moment de lliurar la documentació a la Fiscalia

El jutjat de Primera Instància número 8 de Barcelona ha suspès la sanció d'un any a Oriol Giralt com a soci del FC Barcelona, decidida per la comissió de disciplina del club. D'aquesta manera, el promotor del vot de censura podrà participar en el procés electoral i veure els últims partits de l'equip al Camp Nou, segons la web pelikano.es.

El passat 4 de març, la comissió de disciplina presidida pel secretari de la junta directiva, Josep Cubells, va sancionar Giralt amb un any de suspensió de la seva condició de soci. Xavier-Albert Canal va ser l'únic membre de la comissió de disciplina que va votar en contra de la sanció a Giralt.

La junta directiva va prendre aquesta decisió després que Giralt presentés un escrit a la fiscalia contra Joan Laporta per la intervenció del seu despatx professional en l'acord de col·laboració entre Mediapro i Johan Cruyff.

Ara, la jutgessa ha estimat els arguments de Giralt i ha deixat en suspens la decisió del club barcelonista. A canvi, però, Giralt ha hagut de dipositar l'import de l'abonament per evitar, en cas de resolució contrària al reclamant, un perjudici per al Barça.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Maria, BCN, 06/05/2010 - 12:27

Que qui guanya o perd es l'equip, sembla mentida que no us adoneu que el vot va servir per deixar fer en Guardiola i que en Laporta estigués callat. Quan hi torna, l'equip no va tan bé. Es curios com encara en Laporta pot enganyar algu !!!!!. Reflexione

#5 joan, sant cosme, 06/05/2010 - 12:03

tots aquests que recolzeu al Giralt aquest i que sou tant antilaporta, us imagineu que hagués passat si la moció hagués fet fora al Laporta, doncs que no hauriem vist la temporada més màgica de la històrria del barça.

#4 Maria, BCN, 06/05/2010 - 11:13

Quina gran noticia, estic contenta no sols pel Sr. Giralt, ho estic pel club, ja que la suspensió ordenada pel dictador, no es podia aguantar ni un dia més. Giralt, enhorabona perquè ets un lluitador nat. Una nacionalista enamorada del Barça. Maria

#3 MARC-SABATES.COM, Barcelona Catalunya //*//, 05/05/2010 - 19:32

Joan Laporta i Estruch serà el millor president de la Generalitat .
MARC-SABATES;COM

#2 pinkpanter, bcn, 05/05/2010 - 18:58

Ja era hora que algu pares els peus a en Laporta, es creu en Deu, ai que patiriem si fos President de la Genralitat amb un dictador aixi !!!