Publicitat
Esports · 15 de Gener de 2010. 22:28h.

Laporta passa a l'atac

Anuncia una demanda contra el promotor del vot de censura

Laporta passa a l'atac

Laporta i Giralt, durant la jornada del vot de censura

El FC Barcelona, el despatx Laporta & Arbós Advocats Associats i Mediapro presentaran una demanda contra Oriol Giralt, després que la Fiscalia Anticorrupció hagi rebutjat l'escrit en el qual aquest últim sol·licitava una investigació sobre els contractes televisius.

Oliver ha anunciat les mesures legals contra Giralt perquè "podia haver comès dos delictes, un de calúmnies i un de denúncia falsa", encara que de forma paral·lela a la demanda del promotor del vot de censura ja havien presentat una denúncia davant la policia. A més, la junta directiva blaugrana enviarà el cas al Col·legi d'Advocats "per si l'actuació del senyor Giralt està d'acord amb el codi deontològic" i també a la comissió de disciplina del club, presidida pel directiu Josep Cubells.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 el bacó de l' eixample, barcelona, 17/01/2010 - 10:02

Giralt solet ha posat en jaque a Laporta amb una facilitat que fa grima.... Laporta serà advocat però dolent,dolent perque no guanya ninguna demanda... Es graciós veure a Laporta indignat quan veu el mateix que ell va fer quan era elefant... tal faras...

#8 MARC-SABATES.COM, Barcelona Catalunya //*//, 16/01/2010 - 15:23

Joan Laporta és el gran President que la Catalunya //*// esperava .Joan Laporta i Estruch és un home lliure a qui agrada el seu Pais ""CATALUNYA"";

#7 senglar, BCN, 16/01/2010 - 14:43

No veig en Laporta capacitat per ser un gran politic.Diguem que es una mica "xixarel·lo" .

#6 Loli, Hospitalet, 16/01/2010 - 13:52

El Barça perque ha de presentar una denúncia? si el sospitós de frau es Laporta, no el club. Si Laporta vol presentar ara una altre denúncia que la pagui de la seva butxaca, no amb els diners dels socis. Giralt defensaba els interessos del Barça.

#5 Quimet, El Poble Sec, 16/01/2010 - 11:22

Ben fet. Què mou Giralt? Quina ideologia té? D'on surt la ràbia i l'obsessió persecutòria? Aquí ens manca informació.