Publicitat
Esports · 13 de Març de 2023. 21:54h.

Laporta plora per les acusacions

"Tinc moltes ganes d'enfrontar-me a tots els pocavergonyes que taquen el nostre escut"

Laporta plora per les acusacions

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, no ha pogut evitar les llàgrimes pel cas Negreira durant un acte amb els capitans dels diferents equips del club.

Les llàgrimes de Laporta arriben després que el Reial Madrid s'hagi sumat a les acusacions i que el club fos rebut a l'estadi de l'Athletic Club -considerat 'amic' per molts culers- amb càntics d'"A Segunda" i pluja de bitllets des de la grada.

"No penseu que m'emociono per debilitat, m'emociono perquè tinc moltes ganes d'enfrontar-me a tots els pocavergonyes que estan tacant el nostre escut. Que ningú es pensi que és per debilitat", ha dit."El sentiment barcelonista ni es compra ni es ven però tampoc s'embruta. I recentment, i aprofito que estem reunits gent que ens estimem al club, hi ha uns atacs ferotges per embrutar el nostre escut, que no tenen res a veure amb la realitat", ha afegit.

Laporta ha defensat que “el Barça és un club amb valors”. "És per això que el Barça és admirat i reconegut a tot el món. També passa que alguns, motivats per l'enveja, intenten erosionar la nostra reputació amb campanyes fetes des de la mala fe", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#28 bejota, bcn, 15/03/2023 - 15:16

MARTA ROVIRA ,,ORIOL JUNQUERAS Y AHORA LAPORTA...QUINA COLLA DE PLORAMIQUES. EL QUE NO TÉ RAO , PLORA.

#27 Barretina a rosca, Black hole, 14/03/2023 - 18:21

Almuecín Basté ha invitado al minarete de su mezquita al ínclito Piqué, que ha dicho sobre el caso Negreira: "Pondría la mano en el fuego, conozco a mi club".

Piqué que pedia hablar con el rey emérito para llevarse una sustanciosa comisión en un partido en el que jugaba el Barça y el mismo como jugador.

Me imagino al almuecín si fuese

#26 Juan Ricart , Barcelona , 14/03/2023 - 18:01

En el argot de los drogatas a eso se le llama, un mal viaje.

#25 Calígula, Gerona (España), 14/03/2023 - 15:00

Para empezar el primero que mancha el escudo del Barça eres tú, por eso ya puedes preparar tu dimisión antes de hacer mas daño y desprestigiar al Club. El daño hecho es de difícil reparación y lo peor es el castigo que nos puede infringir la justicia deportiva e incluso la penal.

#24 Miquel, Cubelles, 14/03/2023 - 14:57

Qué patético!! Este Laporta no es el de antes.