Publicitat
Esports · 17 de Març de 2009. 09:25h.

Laporta presentarà el seu delfí després de l'assemblea

El president del Barça diu que "n'hi ha més de tres" candidats dins de la junta

El candidat sorgit de l'actual junta directiva del FC Barcelona per a les eleccions de 2010 serà presentat públicament després de l'assemblea de l'estiu. En una entrevista a Rac 1, Joan Laporta ha assegurat que serà després de passar comptes amb els compromissaris quan la junta directiva nomeni de forma oficial el candidat continuista. El màxim dirigent del Barça ha indicat que de possibles candidats "n'hi ha més de tres" entre els seus actuals companys de directiva i ha afegit que "es posaran d'acord perquè estem prioritzant sempre els interessos del col·lectiu per davant dels interessos personals".

El president del Barcelona ha manifestat que aquest candidat actuarà segons la seva personalitat, però amb els principis que han marcat el seu mandat. "Ha de tenir la decisió i la capacitat de lideratge per encapçalar un nou projecte, que tindrà els principis que han marcat aquests darrers anys", ha dit Laporta. Per al dirigent barcelonista, el moment de fer públic el nom del seu delfí serà "a l'acabament d'aquesta temporada o al principi de la que ve, un cop passada l'assemblea; jo crec que això s'haurà de posar de manifest, d'explicar" en aquell moment.

Joan Laporta, amb alguns dels seus directius
Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Juanito Gasparin, Rupit, 19/03/2009 - 02:29

El delfin de Laporta tiene menos futuro que el sastre de Tarzan.
Solamente le votaran los tontos y los socios fantasmas que aparecen por milagro en las listas electorales.

#2 MARC-SABATES.COM, REPUBLICA CATALANA DEL BARCA //*//, 17/03/2009 - 15:08

Visca Joan Laporta
Visca Barça
Visca Catalunya //*//

#1 Tristan, Barna, 17/03/2009 - 11:16

Es l'acudit del dia "sempre els interessos del col·lectiu davant dels personals" jua, jua, jua. Laporta, quan et retiris dedicat a cómic "Laporta l'embaucador"