Publicitat
Esports · 8 de Juny de 2009. 20:40h.

Laporta president, Catalunya independent?

El president del Barça aposta per una Catalunya "que es governi"

Laporta president, Catalunya independent?

Laporta, amb una estelada, a la tornada de la final de Copa

Joan Laporta ha estat el protagonista del dinar-col·loqui organitzat per Tribuna Barcelona. El president del FC Barcelona ha parlat de la situació de Catalunya i ha indicat que "no volem ser una gran organització administrativa governada per una diputació general. Volem ser un gran país, un país que es governi, que decideixi, que es marqui reptes i els vulgui aconseguir". Davant de Joan Puigcercós, president d'Esquerra; David Madí, secretari de comunicació de CDC; o Ramon Tremosa, candidat de CiU a les darreres eleccions al Parlament europeu, Laporta ha dit que "voler és poder. Només cal un projecte, ambició col·lectiva i convicció per executar aquest projecte. Així, nosaltres hem aconseguit dues Champions en sis anys. Les hem guanyades perquè hem estat responsables i valents".

Laporta ha afegit que el Barça és un referent a Catalunya. "El Barça ha estat la il·lusió d’un país trist perquè està en crisi; una bombona d’oxigen. Ha mobilitzat dos milions de persones i com que el Barça és país, crec que el país ha de tenir referències i ara el mirall ha de ser el Barça”.

El president del FC Barcelona ha aprofitat per criticar l'actitud de l'ajuntament de la ciutat pel que fa a l'ampliació-remodelació del Camp Nou. "El que m'agradaria més, a banda de les felicitacions, és que es posessin en marxa, perquè és un projecte (el de Foster) molt important per al Barça i també per a la ciutat", ha dit Laporta.

Publicitat
Publicitat

61 Comentaris

Publicitat
#61 MARC-SABATES.COM, REPUBLICA CATALANA//*//, 11/06/2009 - 11:25

Visca Joan Laporta
Visca Catalunya lliure //*//
MARC-SABATES.COM

#60 BERNAT, BCN, 09/06/2009 - 19:43

A Culer (cat), doncs després de la teva Lliga Europea, a jugar la Copa contra l'Amposta. I si es guanya, a fer la Supercopa contra el Manresa. Així progressarem i omplirem el Camp Nou. A aquest pas es millor requalificar el Camp Nou i jugar al Mini

#59 BERNAT, BCN, 09/06/2009 - 19:36

A Culer (cat), A més, a veure qui portaria més gent al Camp Nou si el Sevilla o el Shaktar Donetz o si el Athletic o el Stuttgart, que no tots son Manchester U., Inter, Milan o Chelsea. La Lliga europea serien 38 partits máxim i després, què?

#58 BERNAT, BCN, 09/06/2009 - 19:30

Culer (de Cat), hauries de ser president de la UEFA per veure si accepten el teu projecte de Lliga Europea. A més crec molt difícol que els amnglesos abandonessin la Premier, els alemanys la Bundesliga i els italians el Calcio per jugar una lliga Europea

#57 FERRAN, BARCELONA, 09/06/2009 - 15:51

no rebutgem idiomas així, tan alegrement, que el context actual no està per aquesta mena de ximpleries. Què el nivell educatiu a la meseta és també lamentable? I tant, però no en parlem d'aìxò ara.