Publicitat
Esports · 31 d'Agost de 2009. 14:44h.

Laporta reivindica el Barça "més catalanista de la història"

"Al despatx del president del Madrid hi és la bandera d'Espanya, i a la del Barça, la de Catalunya"

Joan Laporta ha aprofitat la presentació del central Dmitro Txigrinski per contestar Jorge Valdano, director general del Reial Madrid, qui va dir que mentre el seu club mira cap a l'exterior, el Barça ho fa cap endins, en relació al seu arrelament a Catalunya. El president del Barça ha dit que "l'únic que puc dir com a reflexió és que al despatx del director general del Reial Madrid o del president del Reial Madrid hi és la bandera del Reial Madrid, com no podia ser una altra, i la bandera d'Espanya, com no podia ser una altra. En el cas del Barça, del president del Barça, la bandera del Barça és present en el despatx del president del Barça al costat de la bandera de Catalunya, com no podia ser una altra".

Laporta ha defensat la universalitat del club que representa a través de la seva catalanitat. "El Barça, que ha estat potser durant la seva història un dels Barças més compromesos amb Catalunya, també ha estat un dels Barças més catalanistes de la història, ha estat el Barça més universal de la historia. Que cadascú tregui les conclusions que cregui convenient".

Laporta, amb Txigrinski, durant la presentació de l'ucraïnès
Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#25 solocatalanesentonces, Barcelona, 11/09/2009 - 21:54

Me parece perfecto!! pero entonces que SOLO jueguen catalanes!!!!!! o que les obliguen a saber catalan para poder jugar!!!!

#24 President vs dotr. general, jajajajajajaja, 02/09/2009 - 11:41

no apendra mai el laporta. el President del FCfar$a replicant a un directoret general. juasjuasjuasjuas no es pot mossegar la llengua aquest mentider compulsiu

#23 MARC-SABATES.COM, REPUBLICA CATALANA DEL BARCA //*//, 02/09/2009 - 08:39

Visca Barça i Catalunya //*//

#22 Saprissa, Sants, 01/09/2009 - 19:45

ho fà gratis portar UNICEF? per altre banda aixó no vol dir q no aplaudeixi la decissió de portar una publicitat d'un organ humanitari,q per cert,no son els primers en portar-la

#21 DaviD, València, 01/09/2009 - 13:25

Si el Barça sols mirara cap endins no portaria a UNICEF en la samarreta. Que porta el Madrid?