Publicitat
Esports · 18 d'Octubre de 2010. 15:34h.

Laporta se sent víctima de "poders fàctics"

El líder de Solidaritat acusa als "partits polítics", però no justifica cap despesa

Laporta se sent víctima de "poders fàctics"

Laporta i Oliver, durant la roda de premsa

L'expresident del FC Barcelona, Joan Laporta, ha anunciat la impugnació de l'Assemblea de compromissaris del passat dissabte, però no ha aclarit els casos d'espionatge o les despeses de les vises del club, en una roda de premsa celebrada al Col·legi de Periodistes.

Laporta s'ha limitat a negar les acusacions que se li han fet des de l'actual junta directiva blaugrana i ha afegit que no té prou coneixement de la due diligence per opinar. "Que m'ensenyin la due diligence. Tot ha tingut un motiu i una explicació", ha indicat l'actual líder de Solidaritat Catalana per la Independència.

Qüestionat sobre els espionatges denunciats sobre periodistes o el mateix Sandro Rosell, Laporta ha assegurat: "ensenyi'm la due dilligence. Nosaltres no hem fet cap seguiment a ningú. Aquí hi ha despeses de seguretat que no ve al cas explicar perquè sembla que m'estigui fent la víctima. Però tot el que s'ha fet és absolutament objectibable. Em ratifico en tot el que s'ha fet".

Al voltant de les despeses carregades a les targetes de crèdit del club durant les vacances, l'exdirector general del club, Joan Oliver, s'ha preguntat: "Què són períodes vacacionals?" en un club de futbol, i tot seguit Laporta ha afegit que "insistim, que ens donin la due diligence i podrem parlar d'aquestes qüestions. És rotundament fals".

Laporta ha acusat Rosell "d'encendre el ventilador de la porqueria i s'ha donat llicència per matar, per injuriar, per difamar". L'expresident blagurana ha anunciat que impugnarà l'Assemblea perquè no s'ha respectat la majoria simple en la votació, alhora que ha assegurat que exdirectius de l'entitat presentaran properament demandes penals.

Publicitat
Publicitat

46 Comentaris

Publicitat
#46 Cadascú té el que mereeix, pero Catalunya no mereix Laporta, 22/10/2010 - 12:20

Haver viscut els dos millors anys esportius de l historia no els licita per desfilfarrar de la manera que ho han fet. El que em semble increible, son els independentistes que recolzen en Laporta. Jo vull una Catalunya honesta i lliure. No vull embaucadors ni lloros

#45 Potaroig, Tàrrega, 20/10/2010 - 15:12

Mira, et donaré un altre prova de que aquesta Junta es més del PP que el Aznar.

Mentre el Tresorer de la Junta den Laporta es diu Xavier Sala-Martín, el nou de la Junta den Sandro es diu Javier Faus, deu ser molt català que es diu Javier.

Apa ja tenim el PP al Barça.
Visca Catalunya Lliure.

#44 Potaroig, Tàrrega, 19/10/2010 - 17:52

Pere el Gran tu creus que una persona del prestigi del Xavier Sala-Martín se la jugaria per uns calerons ?
I el Joan Laporta que et penses que es el Felix Millet ? això son jugades del PP, en Sandro es com el Nuñez y la seva cuadrilla del PP.

Jordi Potaroig.
PD tu si que no hi veus mes enllà...

#43 Pere el Gran, Barcelona, 19/10/2010 - 17:27

Laportistes (com en Marc, el de les sabates) us es igual que fotin els quartos
dels socis per viure la "!dolce vita".Les
6 copes se us han pujat al cap i esteu borratxos encara. La moció de censura
ja va ser un avís, i el xoriço, va seguir fent de les seves......

#42 Potaroig, Tàrrega, 19/10/2010 - 16:39

Felicitats Xavier Sala-Martin per la teva intervenció d'avui al programa del Basté.
Estem amb vosaltres.
Laporta President de la Catalunya Independent !

Jordi Potaroig.