Publicitat
Esports · 23 de Novembre de 2009. 17:32h.

Laporta se sent víctima de "repressàlies"

El president del Barça nega que faci política

Laporta se sent víctima de "repressàlies"

Laporta, durant l'homenatge a Companys, el passat dia 15 d'octubre

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha recordat que la junta de l'expresident Agustí Montal va protegir l'estatut d'autonomia del 77, igual que l'actual junta ha fet el propi amb el del 2005, que ara es troba parat en el Tribunal Suprem. Però Laporta ha defensat que ni la junta anterior feia política "ni la fa l'actual", a l'assenyalar que el Barça sempre ha estat al costat de les qüestions importants de Catalunya.

Laporta, que ha acompanyat Montal al Camp Nou en la presentació del llibre 'Agustí Montal. Memòries d'un president blaugrana en temps difícils', també ha assenyalat que "ara també hi ha represàlies quan et posiciones. Donar suport a l'estatut és estar al costat de la nostra gent i fer un servei a la institució que presidim, perquè ha d'estar compromesa amb els nostres drets i llibertats nacionals".

Finalment, Joan Laporta va voler matisar unes declaracions recents quan va dir que Catalunya hauria de prendre com referència al Barça guanyador. "Potser va haver gent que no em va entendre, perquè jo mai vaig posar en la mateixa altura el Barça que Catalunya. El que sí posava al servei del país és una forma de fer les coses, un model, una il·lusió i una força que ha fet que el Barça estigui vivint els millors anys esportius de la seva història", ha precisat.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 MARC-SABATES.COM, Barcelona Catalunya //*//, 24/11/2009 - 18:34

El Poble Català estima Joan Laporta i Estruch.
MARC-SABATES.COM

#5 susana, olot, 24/11/2009 - 15:58

Vaya embaucador este Laporta, un verdugo que se cree víctima.

#4 MARC-SABATES.COM, Barcelona Catalunya 2010 //*//, 23/11/2009 - 21:59

La meva pàtria allo és la Catalunya //*// Independència o mort , fins a la victoria sempre .Joan estic orgullos de tu !!! Jo també vull que Joan Laporta i Estruch proclami la Republica Catalana .Tornarem a vèncer Lluis Companys .
MARC-SABATES.COM

#3 José Tomás, Bcn, 23/11/2009 - 21:23

Montal un presidente que le dió una medalla a Franco y Laporta uno que no se la ha quitado, vaya dos. Laporta nunca será bien recibido en ningún partido.Quien va a querer a un político que miente, que es prepotente y que hace muchas operaciones muy raras

#2 MARC-SABATES.COM, Barcelona Catalunya //*//, 23/11/2009 - 19:42

Visca Joan Laporta i Estruch
Visca Catalunya lliure //*//
Joan ets el millor el que esta més preparat per president tens imatge i tens una inteligencia superior a tots els contrincants .2010 Catalunya amb Joan Laporta la victoria és nostra !!!