Publicitat
Esports · 6 d'Agost de 2010. 09:38h.

Laporta: "Sento gran admiració per Espanya"

"Els espanyols defensen amb orgull la seva nació i la seva pàtria"

Laporta: "Sento gran admiració per Espanya"

Laporta, con una camiseta cuatribarrada y el escudo del Barça. (Foto: Selecciona't)

El líder de Solidaritat Catalana per la Independència, Joan Laporta, ha manifestat que "el Barça va guanyar el Mundial amb la samarreta equivocada". "No li vull restar mèrits a la selecció espanyola, és exagerat dir que el Barça va guanyar el Mundial, perquè l'estil és el del Barça, però jugadors d'altres equips van ser fonamentals, per exemple Casillas va estar molt bé", ha puntualitzat.

En una entrevista a 'El Mundo', l'expresident del FC Barcelona ha declarat que "jo no sóc polític", però està convençut que "Catalunya, com adulta que és, vol decidir per si mateixa" ja que "la de l'Estatut és una història molt trista que ha tingut com a protagonista al Constitucional i que ha liquidat l'autonomia de Catalunya".

Finalment, Laporta ha assenyalat que "sento gran admiració per Espanya i per l'Estat espanyol, que tenen uns ciutadans que defensen amb orgull la seva nació, la seva pàtria".

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#25 MARC-SABATES.COM, REPUBLICA CATALANA //*//, 11/08/2010 - 21:39

Som Catalans no espanyols ! !
Visca Oleguer .
MARC-SABATES.COM

#24 Hasta el Papa és català, bcn, 08/08/2010 - 21:05

Fleming era català, como Darwin y Abraham Lincoln o Carl Marx. Alfred Nobel nació en Vallvidrera, Picasso en La Jonquera y Napoléon Bonaparte en el Delta. Dios es català, la Virgen de Montserrat y Jesús nació en Sants ¿Obama? de Igualada

#23 Menos mola que hay hemerotecas, bcn, 08/08/2010 - 20:59

Quisiera recordarles a todos estos pancatalanistas y sobiranistes que ellos querían que La roja fracasara en Safrica, que siempre iban con los rivales de España; Suiza, Alemania, Holanda, etc. y que ningún jugadcor catalá devolvió la prima

#22 Visca Catalunya CON España!!, bcn, 08/08/2010 - 20:44

En efecto y es por eso que 3 de cada 4 catalanes queremos seguir siendo españoles; Viva España, viva la Roja y Visca Catalunya con España!!

#21 flanders, valls, 08/08/2010 - 00:34

Ai Ai Ai, en Jan, Janet, el del puro de 30 euros i champagne francès. Àlies FORNICATOR. Això és el líder que us mereixeu, un Berlusconi català.