Publicitat

Es referma en el discurs de l'Hospitalet: "Estàvem millor del que deien alguns"

Joan Laporta ha aprofitat el lideratge a la lliga del primer equip del Barça per indicar que tenia raó en el discurs que va fer davant les Penyes el passat 6 d'abril. A l'Hospitalet, el president del FC Barcelona va dir "¡que no estamos tan mal, hombre!". Ara, quan l'equip és líder de la Primera divisió amb tres punts de marge sobre el segon classificat, Laporta ha indicat que "estàvem millor del que es deia. Evidentment estàvem passant un moment complicat, però la prova de que estàvem millor del que deien alguns és que ara en qüestió d'un parell de mesos s'ha reconduït una situació complicada. Però tampoc cal creure's massa els elogis".

Laporta, en el discurs de l'Hospitalet
Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Oscar, Barcelona, 21/11/2008 - 19:26

Jan, no et tornis a equivocar, ho vas dir a l'Hospitalet, encabat no et reconeixies per la tele quan et vas veure, i ara altre cop en fas esment. Cal que entenguis que els socis no et volen, estimen l'equip. Que no has entès res?. Sort que aviat marxes

#9 MARC-SABATES.COM, BARCELONA -NACIO CATALANA //*//, 21/11/2008 - 09:45

Joan Laporta és el millor president al mon .

#8 Xavier, SPB, 19/11/2008 - 08:53

Té i tenia raó.
M?en alegro per ell. I m'en alegro pels taurons rencorosos que no han digerit encara ja no ser ningú al món barcelonista. El millor que ha fet el Laporta és la neteja de vividors incompetents.

#7 MARC-SABATES.COM, BARCELONA -CATALUNYA, 18/11/2008 - 20:47

Joan Laporta és el millor president al mon .
Visca Barça
Visca Catalunya Lliure //*//
MARC-SABATES.COM

#6 PPitus, Arrahona, 18/11/2008 - 20:17

Yo tengo unos terrenitos....., para el pocero....