Publicitat
Esports · 6 d'Agost de 2021. 11:02h.

Laporta va afirmar que amb Messi "ho arreglo en un rostit”

El president va afirmar fa quatre dies que la renovació "progressa bé"

Laporta va afirmar que amb Messi "ho arreglo en un rostit”

La renovació de Leo Messi va ser la gran carta de Joan Laporta durant la campanya electoral a la presidència de club. De fet, el president del FC Barcelona, que compareix per explicar els motius de l'adéu del fins ara capità, va arribar a assegurar en una entrevista a La Vanguardia prèvia als comicis que "el contracte de Leo ho arreglo en un rostit".

Laporta, després de prendre possessió del càrrec, va afirmar que "intentaré convèncer Leo perquè es quedi" i es va dirigir directament a Messi i li va dir "Leo, si tinguéssim el camp ple, segur que no te'n podries anar". "El que faci estarà bé. Però nosaltres intentarem que segueixi perquè és el millor jugador de la història", va assenyalar llavors el president.

Al llarg d'aquests mesos, en les diverses presentacions de futbolistes que ha fitxat el Barça, sempre s'ha mostrat optimista. De fet, fa quatre dies va afirmar que "estem fent tot el possible perquè segueixi". "Farem tot el possible perquè pugui estar abans del Gamper. Va bé, progressa bé", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Qüestió de gustos, Chez Fangue, 07/08/2021 - 13:17

Nosaltres els indepes som més de paellas que de rostits, plat insignia de l'espanyolisme la paella, viste, compare......

#13 M....el último, Chez Fangue, 07/08/2021 - 00:02

Aquest rostit ha costat un munt de calers, i per acabar fent un "simpa" és a dir fotre el camp sense pagar i deixant els babaus amb un pam de nas. com deia el papito Jorge : vit-te ché, aqui no hay guita, nos largamos i a los pelotudos que les den"-

#12 Baaaarça!!!, Barcelona, 06/08/2021 - 21:59

Com a "bon indepe" quin troç de fantasma i poca classe el del rostit

#11 Resistencia , Flors i violes , 06/08/2021 - 14:21

Error. Estas cosas crematísticas se arreglan en una paella.

#10 OtgerCataló, BCN, 06/08/2021 - 13:44

Este tipo tiene un acuerdo con Florentito para hundir la Liga y montarse ellos una, la de los ricos. Dejando al resto de clubs en la miseria. Éste es un paso más. Que no venga con monsergas. És la forma de actuar de los secesionistas, una burda maniobra para los abducidos de todo tipo.