Publicitat
Esports · 17 de Febrer de 2009. 13:05h.

Laporta va demanar 4,2 milions per vendre el Mallorca

El bufet del president havia d'intermediar amb una empresa uzbeka, segons 'El Mundo'

Laporta va demanar 4,2 milions per vendre el Mallorca

Joan Laporta, en una imatge d'arxiu

Joan Laporta va demanar a Binipuntiró, empresa propietària del Mallorca, una comissió del 7% per al seu bufet d'advocats, Laporta & Arbós Advocats Associats, S.L., per intermediar en la venda del club insular a l'empresa uzbeka Zemorax, de l'empresari Miradil Djalavov. Segons la informació d'El Mundo, Laporta hagués aconseguit una comissió de 4,2 milions d'euros, perquè la venda del club s'havia fixat en 60 milions. L'operació no es va poder fer perquè en el moment de la negociació existia un acord d'exclusivitat signat amb l'anglès Paul Davidson.

El Mundo aporta en la seva informació la carta mandat de venda d'accions de Binipuntiró a Laporta & Arbós: "En pagament del seus serveis rebran una quantitat equivalent al set per cent del preu que els compradors paguin", s'indica. En un altre punt s'afegeix que "si no hi hagués preu en diners o si a més d'aquest hagués un altre tipus de contraprestacions, el pagament que percebran vostès serà d'un set per cent del valor de mercat en el moment de la signatura de tots els actius intercanviats". Segons El Mundo, "Laporta & Arbós hagués rebut la percepció íntegra de les quantitats convingudes en el mateix moment en què s'hagués fet el primer pagament, a través d'una transferència en un compte de l'entitat BBVA o a través d'un xec garantit".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Fede, Barcelona, 17/02/2009 - 21:33

Que tindrà a veure aquest acord amb els viatges del President que li paguem tots els socis a paisos als que ningú no sap que collons hi pinta el president del Barça? Tireu d'aquest fil que sortiràn mamuts blaus.

#9 Carles, Manresa, 17/02/2009 - 21:30

Això al meu poble li diuen aprofitar-se del càrrec i d'informació privilegiada per interés personal i hauria d'estar penat per la justicia. I com aquesta deuen haver moltes més. Felicitats a el Mundo per la seva independència i parlar de les veritats.

#8 pep, manresa, 17/02/2009 - 20:32

I això... què vol dir?
Quina relació tenen les feines del seu bufet d'advocats amb el càrrec de President del Barça?
Que potser si no hagués estat President del Barça no podria fer-les igualment?
A més estem parlant d'una operació fallida

#7 www.miscosotas.blogspot.com, Barcelona, 17/02/2009 - 18:47

Ja saben quin son el veritables objectius de Laporta al món de futbol: fer diners. Com us ha enganyat culerots!

Visiteu: www.miscosotas.blogspot.com

#6 Jordi, Teià, 17/02/2009 - 16:15

I el problema quin és, exactament? És que no ho entenc. Qualsevol dia d'aquests ens despertem amb la notícia que el president Laporta beu cafè amb llet al matí (?), i tothom amb les mans al cap!