Esports · 5 de Novembre de 2010. 18:23h.

Laporta va donar una puntada de peu al portaveu del Barça

L'expresident blaugrana rebutja donar la seva versió perquè "no vull fer-li propaganda"

Laporta va donar una puntada de peu al portaveu del Barça

Laporta, en la roda de premsa que ha fet com a cap de cartell de Solidaritat

L'expresident del FC Barcelona, Joan Laporta, no ha volgut donar la seva versió dels fets que van passar a la Plaça Francesc Macià quan va topar amb l'actual portaveu de la junta directiva, Toni Freixa. "aquest temes no tenen res a veure amb la campanya política. Són qúestions que no les vull comentar. Em permetrà que no ho comenti perquè entraríem en una dinámica que no crec que sigui interessant", ha dit aquest divendres. Malgrat tot, Laporta ha s'ha queixat de l'actitud de Freixa i ha afegit que "no li vull fer-li proganda".

Per la seva banda, un testimoni dels fets ha explicat a e-notícies que Laporta va donar una puntada de peu a Freixa quan aquest passava pel seu costat. Segons aquestes fonts va ser l'expresident del Barça qui va allargar la cama dreta fins topar amb Freixa, que anava caminant en sentit contrari. En alguns mitjans s'havia especulat amb que els dos excompanys a la junta directiva s'havien colpejat amb les espatlles. Aquesta topada va ocórrer el passat 14 d'octubre, dos dies abans de l'Assemblea de Compromissaris del Barça.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#28 Joan, Bcn, 07/11/2010 - 09:43

Madre mia que secta!!!! Le justifican el champan frances, las visas, las pilinguis, lo de quedarse en pelotas, las agresiones y el despilfarro. NO es que el tio sea muy listo, es que algunos son muy tontos...

#27 jordi berrio, Barcelona, 07/11/2010 - 09:22

Vostès continuen amb la seva campanya en contra del candidat Laporta. No va ser una puntada de peu sinó una topada. Si la iniciativa va ser de l'ex president va fer molt malament. Això no priva, que de puntades de peu dialèctiques, els dirigents actuals del Barcelona no en mereixin un munt.

#26 Marcel, Gavà, 06/11/2010 - 22:27

Jo vull que Joan Laporta i tots els catalans fotem una bona puntada de peu a L'estat espanyol i ens alliberem.

#25 JNN, BCN, 06/11/2010 - 20:55

I si és vritat, m'alegro. Molts voldríem fer la trabanqueta al pijo del freixa i a tota la directiva actual que volen convertir el Barça en un club exclusiu per als senyors socis.
Són uns beneits que no han entès res (Mossèn Ballarín, dixit, i els mossens tenen raó, sobretot aquest

#24 Angel, Barcelona, 06/11/2010 - 16:32

Quan mes el matxaqueu més ganes em venen de votar-lo.
Laporta for president!!!!
Potser no serà el 129e però serà el 130e president de la Generalitat per a horror de l'estament polític actual.