Publicitat
Esports · 19 de Febrer de 2009. 14:07h.

Laporta va negar fer negocis amb el futbol

Dos mesos abans de demanar una comissió per a vendre el Mallorca

Laporta va negar fer negocis amb el futbol

Laporta, a Premià

Joan Laporta ha justificat la seva intermediació en la venda de les accions del Mallorca a un client del seu bufet d'advocats al no trobar-hi cap "incompatibilitat" amb el seu càrrec de president del Barça. Fa uns mesos, el 8 de juny passat, a una trobada de Penyes a Premià, el màxim dirigent del Barça va emfatitzar en què "cap de nosaltres depèn dels negocis del futbol i això és molt important". Laporta va fer aquesta afirmació, en ple debat pel vot de censura, en contraposició als negocis relacionats amb el món de l'esport de Sandro Rosell.

Poc menys de dos mesos després de la declaració de Laporta a Premià, el president del Barça va rebre l'autorització de Binipuntiró, propietària del Mallorca, per a portar les negociacions de venda d'accions del club. Segons El Mundo, això va passar el 30 de juliol passat. "El bufet Laporta & Arbós es va encarregar de redactar la proposta de la carta mandat de venda d'accions perquè Bnipuntiró la revisés i la tornés signada. L'advocada del bufet Maite Fernández Paricio va ser qui va portar les negociacions amb Joaquín García, director general del grup Drac, holding d'empreses propietat de Vicenç Grande del que forma part Binipuntiró, que el passat 30 de juliol va remetre la proposta autoritzant al Laporta & Arbós a iniciar converses amb Zeromax", publicava El Mundo.

En una entrevista a El País, del passat dia 2 de desembre, Laporta va assegurar que "tinc els meus negocis i tracto de que vagin bé, però mai a costa del club. Ser president del Barça augmenta la capacitat per a relacionar-se amb molta gent".

Veure vídeo

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Marcos Zapatos, Perpinyá, 20/02/2009 - 14:27

President manipulador, comisionista i mentider

#9 pep, manresa, 19/02/2009 - 23:44

Tots els periquito-madridistes que critiqueu el President del Barça us fareu fotre, perquè aquest any l'Espanyol baixarà a segona i el Barça anirà a proclamar-se campió de lliga al Santiago Bernabéu on tornarà a guanyar 0-5

#8 pep, manresa, 19/02/2009 - 23:41

Suposo que el Sr. Laporta té dret a guanyar-se la vida fent d'advocat com qualsevol altre en la seva feina.
Esteu fotent una tempesta en un got d'aigua per una transacció comercial completament legal que ni tan sols es va arribar a produir

#7 Lluis, Bcn., 19/02/2009 - 22:03

No se li pot fer un altre moció de censura pels mateixos motius pero aquest es nou i es molt més greu que els anteriors. Si no dimiteix per dignitat fem-li una altre MOCIÓ DE CENSURA, que aquesta vegada si que palmarà. No esperem al 2010, ens enfonsarà.

#6 carles, bcn, 19/02/2009 - 20:32

Quin personatge més indigne, aquest Laporta.