Publicitat
Esports · 8 d'Octubre de 2021. 10:41h.

Laporta volia que Messi jugués gratis

Critica que l'argentí “tenia l’oferta del PSG mentre negociava amb el Barça”

Laporta volia que Messi jugués gratis

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha explicat en una entrevista a RAC1 que “vaig tenir l’esperança que Messi digués: ‘jugo gratis’. Però això hauria estat ser un il·lús. No podem demanar a una persona del nivell d’en Messi que arribi a aquest extrem. L’hauríem pogut compensar quan el club hagués recuperat l’economia, però no li podíem exigir això”.

“A en Leo me l’aprecio massa com per enfadar-me amb ell. Però en el moment en què som conscients que l’operació no es pot fer això genera una decepció per ambdues parts”, ha indicat. “A ells els pressionava el PSG. Estic gairebé segur que ell tenia l’oferta del PSG mentre negociava amb el Barça. No va arribar després”, ha assegurat.

“No hi havia la possibilitat de mantenir-lo a la plantilla. Mantenir-lo posava en risc la institució. Ens van proposar una operació com la de CVC amb LaLiga, però vam entendre que era una situació inviable”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#19 Ganxet, Reus, 11/10/2021 - 09:58

Que algú capaç de tergiversar una entrevista d'aquesta manera es permeti fer una editorial en el mateix diari com el de "La muerte del periodismo" diu molt de la poca moral del personatge. Per cert, recomanaria que abans de comentar qualsevol escrit es millor llegir-lo tot i no quedar-se només en el titular.

#18 Patumeiro, Sant Patumet, 10/10/2021 - 23:38

Que espavilao q es el "sigalero"

#17 fernando López, barcelona, 09/10/2021 - 20:49

Intuía que Laporta no era muy inteligente. pero él solito me ha despejado cualquier duda.
Aunque bien pensado, es cierto que para jugar en el equipo que alienta el procés, deberían pagar. Visto así tiene lógica.
Pero tal vez deberían fichar a otro que tenga el nivel C de catalán. Aquest no estima la nostra llegua.

#17.1 Jomism, Bcn, 10/10/2021 - 15:59

El titular y el articulo esta totalmente tergiversado, yo escuche la entrevista entera y en ningun momento dijo lo que aqui dicen. Aqui han cogido la entrevista y han hecho una version libre para hacer polemica.

#16 Alberto, Alcorcón, 08/10/2021 - 19:48

Lapuerta debía tener un día flojo porque si lo pillan espitado le pasa la factura a Messi de lo que tiene que pagarles por haberle dejado jugado en el Barsa. Y con recargo por hablar solo español.

#15 Sergi Sergio, Barcelona, 08/10/2021 - 17:55

Este es el mejor vende humos del planeta, el que lo arreglaba todo con un asado, el que decia que con el y gracias a el Messi no se marcharia nunca, en fin, lo dicho un vende humo como una catedral.