Publicitat
Esports · 13 de Juliol de 2009. 20:39h.

Lara Bosch deixa l'Espanyol

Anuncia que ven les accions del grup Planeta

Lara Bosch deixa l'Espanyol

Imatge d'arxiu de José Manuel Lara Bosch amb Daniel Sánchez Llibre

El màxim accionista de l'Espanyol, José Manuel Lara Bosch, ha anunciat que ven el paquet accionarial del club pertanyent al grup Planeta a un grup d'accionistes encapçalats pel conseller adjunt a la presidència de l'Espanyol, Ramon Condal. Lara Bosch s'ha reunit aquest dilluns amb el president de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, a l'edifici de Planeta. Després d'aquesta trobada, l'editor ha decidit desprendre's del paquet d'accions.

L'empresari ha informat que ha venut el paquet d'accions de Planeta al mateix preu que les va comprar. Lara Bosch s'ha quedat amb un petit paquet d'accions que no arriben a mil per la seva vinculació sentimental amb el club.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 MANEL, barcelona, 14/07/2009 - 15:59

Si el seu pare i germà ho veuen es deuen fer creus..., aquest sr. no sent l'espanyol va heretar unes accions i perfí s'ha lliurat, millor dit perfí ens hem lliurat d'ell. Que li vagin bé els negocis i fins MAI sr.lara. Gràcies per RES!!!

#2 Jordi, Barcelona, 14/07/2009 - 09:09

El titular correcte d?aquesta notícia hauria de ser un altre: ?L,Espanyol s?ha deslliurat de Lara Bosch i Crehueras" Amén!

#1 Finalment, el gras, surt del joc, 13/07/2009 - 22:40

era questio de vergonya. No ho ha fet abans per vergonya i no torera precisament. Si el seu pare i germa petit ho veiessin, se n farien creus. Si més no, un no convençut en el sentiment, queda fora de joc. Em sap greu per Golo. Crec que ho hauria fet be