Publicitat
Esports · 26 de Desembre de 2009. 14:37h.

L'Arsenal està "fins als nassos del Barça"

El president del club londinenc critica l'interès dels blaugrana per Cesc Fàbregas

L'Arsenal està "fins als nassos del Barça"

Cesc Fàbregas, dedicant un gol a Jarque, en un partit de l'Arsenal

El president de l'Arsenal, Peter Hill-Wood, en declaracions al 'Daily Star', ha assegurat que està "fins als nassos del Barcelona", per l'interès del club blaugrana pel català Cesc Fàbregas. Hill-Wood ho considera un "sense sentit" i recorda en aquest sentit que "Cesc té un contracte de llarga durada i no crec que tingui intenció de no complir-lo".

"No és la primera vegada que fan això i crec que és el més irrespectuós i tediós que podien fer", ha afegit, a més de lamentar que "podries pensar que es pot prendre algun tipus d'acció contra ells, però crec que no es pot fer res contra un home disparant per la boca ".

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 José Tomás, Bcn, 29/12/2009 - 13:09

Va para el Arsenal: PIENSA EL LADRON QUE TODOS SON DE SU CONDICION.
Cuando alguien les paga con su propia moneda se mosquean así que tranquilos y a comérsela.

#16 Michel, Terrassa, 29/12/2009 - 09:53

Vaya, Saprissa, lo tuyo ya es de obsesión enfermiza. Pero que te pasa con el Barça (que no Bar$a, que te repites más que la sopa), que es que de pequeño no te dejaron entrar una vez al Nou Camp? Que un boix noi te quitó la novia? Cuidate de tu Espanyol !

#15 Marc, Manresa, 29/12/2009 - 07:53

Au vinga Jordi Pueyo, com si els "ojeadors" del Barça no estan fins a la sopa de tots els camps d'Espanya. D'on surtenj sino tants negres i sudamericans a la pedrera Barça?. Ah, el Barça ho fa per l'Unicef. Els altres són manguis. Quina barra

#14 pel pueyo de St. Cugat, Albert de Rubi, 28/12/2009 - 10:54

Perdona Pueyo pero el cas del pique i del Fabregas va ser el mateix: van marxar depres que el Club no els concedis una millora en les seves pretensions. Els dos van marxar pel color del diner. Colors o diners, que s estimen mes els jugadors k marxen?

#13 Saprissa, Sants, 28/12/2009 - 10:02

i li diuen pedrera es del Bar$a...lo q teniu es un gran equip de "ojeadores"arreu del mon,aixó no es cantera es importar jugadors d altres canteras o equips,eh,q tb ho fà l Espanyol pero amb les limitacions q tots sabem