Publicitat
Esports · 6 d'Agost de 2010. 15:38h.

L'Arsenal guanya el pols al Barça per Cesc

El jugador ha comunicat que seguirà a la Premier una temporada més

L'Arsenal guanya el pols al Barça per Cesc

Cesc, amb Wenger, durant la foto oficial de l'Arsenal

El futbolista català de l'Arsenal Cesc Fábregas ha anunciat que es queda aquesta temporada a la Premier després que el club londinenc rebutgés dues ofertes formals del FC Barcelona per aconseguir els seus serveis.

En una declaració difosa als mitjans, Fábregas ha manifestat que una vegada que Arsenal i Barcelona no han arribat a un acord per al seu traspàs, la seva intenció és "centrar-se al 100 per cent" en el seu equip de cara a la temporada que ve.

"No puc negar que fitxar per un club com el Barcelona era un canvi atractiu per a mi. És el club en què vaig aprendre a jugar a futbol, és la meva llar, on estan els meus amics i la meva família, i el club en el què sempre he somiat jugar", ha explicat el jugador.

Fábregas ha argumentat que "no hi ha molts jugadors al món que no volguessin jugar per al Barcelona" i ha explicat que ha tingut nombroses converses amb Wenger "en persona i per telèfon" en els últims mesos per dilucidar el seu futur professional.

"Encara que el contingut d'aquestes converses romandran en l'àmbit privat, la conclusió és que el Barcelona ha vist rebutjades dues ofertes formals per part de l'Arsenal", ha dit. Per aquesta raó, ha conclòs, "sóc jugador de l'Arsenal i quan salti al camp serà l'únic club en què pensaré. Estic desitjant que comenci la temporada i deixar enrere les especulacions".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 cule-cule, matarò, 06/08/2010 - 23:43

El que passa ,es que ja ens prenen el pel i fem el burro aqui Espanya . Que no ens prenguin per burros ,ni ens prenguin el pel els de fora, aixo es el que passa qui no ho entengui ,que hi pensi-----ok

#4 kim, hospi, 06/08/2010 - 20:06

Li queda un any de contracte. Jo d'en Rosell no negociaria gaire no hi cal, en Xavi Hdez pot estar un any més sense problemes i l'estiu vinen ja vindria en Cesc per CERO euros.

#3 LLUC, Arenys, 06/08/2010 - 18:28

Esteu segurs d´això que no vindrà ? Que no us hagueu d´empassar paraules i escrits. Sabeu el que és una negociació ? A Arenys, la seva família no diumpas això.

#2 Ferran, Badalona, 06/08/2010 - 18:10

El problema Cesc, es que si tant estimes al Barça, si tant volies venir al Barça: 1. perque vas marxar? i 2. Perquè vas renovar tot just fa un any?
Ara toca aguantar. Avis per als del filial... abans de marxar, preneu nota.

#1 Jep, Catalunya, 06/08/2010 - 17:43

Primer èxit de l-era Rosell. I els que vindran...!