Publicitat
Esports · 1 de Desembre de 2014. 23:08h.

L’assignatura pendent de ‘Bartu’

Un comandament de la Policia catalana diu que el club “no està fent tot el que hauria de fer” per eradicar la violència

L’assignatura pendent de ‘Bartu’

Bartomeu, en una imatge d'arxiu

La Junta Directiva del Futbol Club Barcelona ha emès un comunicat per replicar les declaracions d’un comandament dels Mossos d’Esquadra que ha afirmat que el club blaugrana “no està fent tot el que hauria de fer” per eradicar la violència.

El cap de l’àrea regional de recursos operatius dels Mossos i coordinador de seguretat del Barça, Luis Miguel Venteo, ha dit que el club no ha ofert tot el suport necessari a la Policia catalana en matèria de seguretat.

El Barça ha apuntat a través del comunicat que “el FC Barcelona i els Mossos d'Esquadra han col·laborat molt estretament, i continuaran fent-ho, per mantenir el Camp Nou com un estadi tan segur com fins ara”.

En aquest sentit, han assenyalant que “és destacable que el Camp Nou no hagi viscut cap incident greu en matèria de seguretat en els darrers anys”, tot afegint que “les famílies que vénen al Camp Nou poden estar tranquil·les perquè no corren cap risc”.

A més, també han remarcat que “és molt conscient dels riscos potencials que comporten els grans espectacles esportius de masses i fan els màxims esforços per garantir la seguretat dels aficionats”.

Des de la Junta del Barça han manifestat que “des de fa més de 10 anys lluita amb fermesa contra la violència i dóna suport a les mesures impulsades per les autoritats competents per eliminar la xacra de la violència a l’esport”.

Una imatge del conseller Espadaler amb Mossos (Foto: Gencat)

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Toemu, tarrega, 02/12/2014 - 14:19

Boixos Nois enemics de Laporta, signen un acord amb Rosell enemic de Laporta. El sicari d'aquest últim només compleix ordres.

#3 ccc, bcn, 02/12/2014 - 13:44

Òbviament l'inspector dels mossos haurà vist coses poc clares, la directiva l'haurà ignorat, i ell ho ha fet públic per poder rentar-se les mans en cas de que passi alguna cosa. Ben fet!

#2 Pere, BCN, 02/12/2014 - 13:00

La Junta d'en Sandro i en Novita són els responsables de mantenir amistats amb els violents.

#1 Lluís C., Esplugues, 01/12/2014 - 23:36

L'1 de gener del 2013, a instàncies dels Mossos, després d'uns incidents al Camp Nou, la directiva del F.C. Barcelona va retirar les entrades que cedia i acabaven en mans de seguidors violents.