Publicitat
Esports · 16 de Setembre de 2011. 16:47h.

L'embolic dels cascs

El Barça retira ara la prohibició a instàncies dels Mossos d'Esquadra

L'embolic dels cascs

Una imatge de la promoció del Barça

El FC Barcelona ha anunciat que, a instàncies de la Direcció General de la Policia de la Generalitat, "deixen sense efecte el requeriment pel qual es prohibia l'entrada de cascs de motocicleta a les instal·lacions del club", això és, Camp Nou, Palau Blaugrana i Miniestadi, els dies de partit.

La junta directiva del Barça va anunciar, el passat dia 9, que prohibiria l'accés amb aquest objecte per "raons de seguretat". L'entitat blaugrana esmentava una "recomanació" dels Mossos d'Esquadra.

Poques hores després, el Barcelona emitia un altre comunicat en el qual anunciava una "moratòria fins l'1 d'octubre". Ara, anul·la la mesura. El Barça manté que "la DGT va realitzar el requeriment al club a finals d'agost d'acord amb la interpretació de la normativa vigent".

"Atenent la petició del FC Barcelona, i un cop realitzada una nova avaluació dels riscos, tenient en compte que no hi ha precedents d'incidents a causa de l'entrada de cascs de motocicletes a les zones de lateral i tribuna, els Mossos d'Esquadra han decidit deixar sense efecte el requeriment esmentat", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 angel, cardedol, 17/09/2011 - 23:49

Vull entrar amb el casc aixì si algù llença una pedra al cap la tindrè protegit.