Publicitat
Esports · 25 d'Agost de 2012. 15:33h.

L'equip paralímpic és "la 'Roja' coixa", segons el seu president

La broma de Miguel Carballeda, davant de Rajoy, encèn Twitter

L'equip paralímpic és "la 'Roja' coixa", segons el seu president

Carballeda i Rajoy, durant la recepció

El president del Comitè Paralímpic Espanyol (CPE), Miguel Carballeda, ha titllat de "la Roja coixa", la delegació estatal que participarà als Jocs de Londres 2012.

Durant la recepció oferta per Mariano Rajoy, Carballeda, que alhora és el màxim dirigent de l'ONCE, ha assenyalat que "defensarem els colors d'Espanya, en aquest cas amb la Roja coixa, i ho farem com ho hem fet sempre, amb el cap ben alt, defensant els nostres colors i el nostre país amb el cor, i, sobretot, tractant de dur als ciutadans que confien en nosaltres els valors del treball en equip, la superació i la lluita per superar moments difícils com aquest".

Aquesta broma ha encès les xarxes socials, que han carregat contra Carballeda. Un usuari ha escrit a Twitter: "La Roja coixa? El president del Comitè Paralímpic no deu ser ximple, oi?" Un altre ha assenyalat que "Miguel Carballeda, president del Comitè Paralímpic Espanyol, anomena l'equip "la Roja coixa". Para Espanya, que jo me'n baixo".

En diverses piulades els internautes han reclamat la dimissió de Carballeda. "No hi cap un tonto més", ha afegit un altre usuari.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 joan, Barcelona, 27/08/2012 - 12:30

Es pot dir "para Espanya, que jo en baixo" o, millor i més simple "para Espanya, que jo baixo".

Però "para Espanya, que jo me'n baixo" només ho escriuria un castellano-parlant que no té el nivell de català suficient per a fer de redactor d'un mitjà en aquesta llengua.

#9 calvin, 10, 27/08/2012 - 11:46

Nos vamos a ofender ahora por utilizar la palabra cojo? Ojalá todo el mundo tuviera vista, las dos piernas y los dos brazos. "cojo" no es ningún insulto vaya mi cariño más sincero a todos los "cojos" de los paralímpicos.Con la que nos está cayendo, preocuparos del paro, sanidad, del fraude, etc etc

#8 susley, barcelona, 26/08/2012 - 16:39

España ha trepitjat merda i no sap que s'ha de netejar. Nosaltres volem canviar de calçat per anar pel món.

#7 Faustino Tuya, gijon, 26/08/2012 - 15:28

veo con gran consternación, como se dilapida a Miguel Carvalleda, por hacer una broma que contribuye precisamente a esto, a ver normal "lo que no lo es", precisamente para no marginar. Miguel Carballeda, tiene solo un 10% de visión,
sigue...

#7.1 Pere, BCN, 26/08/2012 - 18:05

DOncs seguint amb el mateix tipus d'humor, potser no va veure bé el text a llegir.

#6 Faustino Tuya, gijon, 26/08/2012 - 15:27

Con la cantidad trabajo que ha costado sacar a los discapacitados de la marginalidad, alejarlos de la compasión (muy propia de una España farisea y cristiana al mismo tiempo) y convertirlos en personas normales, capaces de reírse de si mismos.
sigue...