Publicitat
Esports · 7 de Maig de 2010. 11:24h.

Les penyes de l'Espanyol declaren non grat Iturralde

Demanen al Comitè d'Àrbitres que no li permetin arbitrar mai més al club

Les penyes de l'Espanyol declaren non grat Iturralde

Iturralde expulsa Pareja

La Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol (FCPE) ha declarat, en la reunió de la junta directiva, persona non grata a l'àrbitre Eduardo Iturralde González "pels seus continus errors en contra del conjunt blanc-en les últimes temporades".

La FCPE assegura en un comunicat que no entén "els greus errors permanents del senyor Iturralde González, sempre en contra d'un determinat equip, en aquest cas de l'Espanyol".

Per aquest motiu, les penyes li declaren persona non grata i demanen al Comitè de Tècnic d'Àrbitres que "no el designi mai més per dirigir partits de l'Espanyol".

La FCPE recorda en el seu comunicat algunes decisions contràries a l'Espanyol: "La inexistent pena màxima assenyalada aquest dimecres a l'estadi de La Romareda, la assenyalada al Nou Camp a la primera volta del campionat, l'estranya expulsió del passat any a València a un jugador del nostre club quan el marcador era favorable, o la privació d'entrar a la Champions League en anul·lar un gol legal a Pamplona fa ja algunes temporades", relata.

La FCPE deixa clar el seu respecte pel col.lectiu arbitral i entén "la gran dificultat que representa dirigir partits de la màxima categoria", així com els errors humans que es puguin produir. No obstant això, considera que "els errors continus de Iturralde González no són justificables".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 amoscaciques, girona, 08/05/2010 - 14:41

ho sento molt (Girona): a tu t´ha dit algú q t canviïs el nom? o els cognoms? doncs deixa tranquil a l´ESPANYOL i sigues del teu Barça fundat per extrangers. No volem les teves llàstimes...guarda-te-les pel teu club.

#13 ho sento molt, girona, 07/05/2010 - 21:44

Si no us canvieu el nom no em fareu mai llàstima. Seme'n fot que baixeu a segona. La ll'astima és que hi ha alguns seguidors (molt pocs) i jugadors que són ben catalans.

#12 mantiu, Santa Pepa., 07/05/2010 - 21:05

Este tio nos ha robado, más que el Millet al Liceu. Y al Farsa se ha regalado más que papa Noel la nit de Nadal. Pero claro como los medios solamente defiende al equipo del regimen..

#11 angel, tomares, 07/05/2010 - 19:50

No servirà de res, però el cert és que de fa anys que ens fa la guitza.

#10 alex, Lleida, 07/05/2010 - 16:11

A Segona. Es el vostre espai natural.