Publicitat
Esports · 31 de Març de 2012. 21:26h.

Les penyes de l'Espanyol lamenten el tracte que reben de TV3

"L'afició de l'Espanyol està molt farta de la Corpo"

Les penyes de l'Espanyol lamenten el tracte que reben de TV3

Aficionats de l'Espanyol

La Federació de Penyes del RCD Espanyol, que aplega a les 195 agrupacions blanc-i-blaves ha enviat una carta de protesta a la direcció de la Corporació Catalana per haver programat el partit Vila-real-Espanyol, que es jugarà demà a les 21:30 pel canal Esports 3 i no per TV3, com és habitual en les retransmissions dels partits de Lliga.

Alberto Ariza, president de les penyes periquites argumenta que "les raons que s'han donat per no programar aquest partit per TV3 ens semblen una presa de pèl, ja que no s'ens pots dir que el Telenotícies vespre no es pot canviar d'hora, quan és evident que sempre que vostès ho desitgen es canvia, sense que això comporti cap problema per cap programa".

També assegura que "l'afició del RCD Espanyol, esta molt farta del tracte que se'ns dóna des de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals en general i des de TV3 en particular, com ja deuen saber per la quantitat de queixes que reben sovint d'aficionats del nostre Club i que vénen donades més que pel seu tracte totalment parcial en una sola direcció, pel menyspreu general cap al nostre estimat Espanyol". I conclou afirmant que "no els demanem que reflexionin sobre l'anteriorment descrit, ja que això ens sembla impossible. El que sí els demanem és respecte cap al RCD Espanyol i cap als seus milers d'aficionats.

No és la primera acció de les penyes periquites contra TV3. El 2005 la Gran Penya Espanyolista Manigua va portar la Corporació als tribunals per haver ignorat l'Aplec que les penyes espanyolistes van celebrar al juny d'aquell any a la ciutat de Barcelona, i actualment està al Tribunal Suprem.

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#23 Joan, Andorra, 02/04/2012 - 20:33

Jo vaig veure el partit per La Sexta. Per dignitat

#22 BSegura, Calella de Palafrugell, 02/04/2012 - 11:16

Pericos, pringats !! Son la sucursal del madrit a Barcelona. Quin interés poden tenir una banda que el seu unic objectiu a la vida es fotre al Barça ?

#21 Francesc, Badalona, 02/04/2012 - 09:30

Doncs jo crec que els de l'espanyol haurien d'estar prou contents per la quantitat de vegades que surten per TV3. No és proporcional el seguiment que tenin al pais amb el el minutatge que els dediquen. ENcara haurien de sortir bastant menys. Els de 'can ràbies' sempre plorant.

#20 Eduardo González Palomar , Manlleu, 02/04/2012 - 08:33

¡Lo que faltaba para el duro en TV3, acomodan la programación como les viene en gana y se quedan tan frescos!

#19 joan, girona, 02/04/2012 - 00:34

ja m'és bén igual el que facin aquesta gent de tv3 i companyia, jo l'he mirat per la sexta i escoltat per la COM i a pendre pel c... amb els de la corpo, perquè quan els interessa fins hi tot dupliquen transmissions tv3 i esport3, per cert heu vist queara aquest any han descobert el futbol sala ?