Publicitat
Esports · 7 de Juliol de 2011. 16:23h.

Les seccions amateurs del Barça seguiran competint a Espanya

El club rectifica "gràcies als ajustaments en el pressupost"

Les seccions amateurs del Barça seguiran competint a Espanya

Una imatge d'arxiu d'un partit d'hoquei gel del FC Barcelona

La junta directiva del FC Barcelona ha rectificat una part de les mesures restrictives que afectaven a les seccions amateurs del club. Així, l'entitat ha indicat que "tots els primers equips podran competir finalment en l’àmbit estatal gràcies als ajustaments en el pressupost que han realitzat aquestes seccions i a la bona voluntat expressada pels seus respectius esportistes", quan havia anunciat que només competirien en l'àmbit català.

"Aquest serà el cas de les seccions de rugbi, hoquei herba, atletisme, hoquei gel i patinatge artístic, que es mantindran a les mateixes categories estatals en què fins ara han estat competint. Pel que fa al bàsquet en cadira de rodes i al voleibol, però, ha calgut fer un replantejament i els equips de tots dos esports baixaran de categoria, tot i que seguiran competint en l’àmbit estatal".

A canvi, i per compensar l'apartat de despeses, "totes les seccions no professionals del FC Barcelona passaran a ser amateurs i cap dels seus esportistes rebrà una compensació econòmica". Aquest replantejament no ha evitat la supressió de la secció beisbol.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 Pere Ricomà, Granollers, 08/07/2011 - 23:15

I els veterans del Barça seguiran pagant lloguer de la pista del gel per a entrenar defensant els colors centenaris?
Això no és més que un club, això es una casa de barrets!

#1 ccc, bcn, 07/07/2011 - 17:21

me n'alegro per tots els meus amics del Barça de Rugby, tot i no ser culé

#1.1 Molt be, Barcelona, 08/07/2011 - 08:42

Genial noticia! los aficionados al hockei hielo (4 gatos, debo reconocerlo) podremos seguir viendolo vs Jaca y Puigcerda. Es duro y difícil mantener tantos deportes, pero por algo el FCB es LA MAYOR ENTIDAD DEPORTIVA del mundo.
Enhorabuena por hacer carambolas y mantener estos deportes minoritari