Publicitat
Esports · 22 de Març de 2010. 14:35h.

L'escuder de Laporta

Godall ja cobria el president del Barça quan s'escapava a la mili

L'escuder de Laporta

Laporta i Godall, en una imatge d'arxiu

Alfons Godall, candidat continuista a les properes eleccions al FC Barcelona, és amic des de la infantesa del president del Barça. Tot plegat queda reflectit en el llibre d'Anton Maria Espadaler, Joan Laporta. Passió absoluta. L'autor explica que durant el servei militar, Godall va cobrir les esquenes de Laporta quan aquest va marxar de vacances sense permís.

"Durant els vint-i-nou dies que va ser fora de la caserna (Laporta), l'Alfons Godall i un altre amic de la Facultat de Dret, alternativament, cada matí, a diana, quan l'encarregat de passar llista deia 'Laporta', van estar contestant, estrafent un punt la veu, per allò de donar-hi alguna credibilitat: '¡Presente!' El mantell de la Fortuna es va estendre àmpliament i generosa aquells dies protegint-los també a ells, i atorgant-los a tots plegats el favor que ningú no s'adonés de res".

Laporta i Godall van estudiar junts l'Educació General Bàsica (EGB) als Maristes de Sant Joan i després de distanciar-se. "Feia temps que no es veien amb aquella assiduïtat dels anys juvenils. Godall havia emprès estudis d'econòmiques i això els havia distanciat una mica", abans de retrobar-se a la mili.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 regeneració, osona, 22/03/2010 - 21:33

L´important de les personas publicas es que diguin la veritat i tota la veritat,cosa que fins hara no hi estavem avessats

#5 Manel, Barcelona, 22/03/2010 - 19:13

I jo que pensava que aquest senyor que ens ha de conduir a la independència hauria estat insubmís, davant la possibilitat de jurar l'estanquera................

#4 Pau, Reus, 22/03/2010 - 18:40

El pitjor de tot es que Laporta es sent orgullós d'això i ho explica com una gràcia. Torna a saltar-se les lleis a la seva conveniència. Valen per a tots els ciutadans menys per a ell que està en un estatus diví. Futur negre amb aquests personatges...

#3 Francesc, Barcelona, 22/03/2010 - 15:01

Francament, srs d'e-noticies, han creat una eina que està molt bé per al debat sobre la realitat. Però notícies com aquesta -i tant d'altres de semblants- no ajuden les persones. I és lamentable.

#2 Francesc, Barcelona, 22/03/2010 - 14:56

El problema d'aquesta mena de periodisme és que burxa en la part més fosca de l'ésser humà i a la llarga no és constructiu. Al contrari, és destructiu. I si és destructiu nodreix a cor què vols el pessimisme i la desesperança i la malfiança.