Publicitat
Esports · 20 d'Abril de 2010. 15:05h.

L'Espanyol acusa Alfred Bosch de "bordar"

El club afirma que "la seva intel·ligència no dóna per més"

El conseller de l'Espanyol, Germán de la Cruz, ha replicat l'article del coordinador de l'Àrea d'Història i Pensament Contemporani de la Generalitat, Alfred Bosch, i ha lamentat que "aquest senyor es permeti dir aquestes bajenades tan brutals, és una total incongruència amb el càrrec que ocupa, perque és coordinador de l'Àrea d'Història i Pensament Contemporani del Departament de Vicepresidència de la Generalitat de Catalunya. Si aquest senyor sap alguna cosa d´història sabria el perquè de la nostra fundació, i de perquè estem aquí després de més de 100 anys, i em demostra que no en té ni idea".

En roda de premsa, De la Cruz s'ha felicitat perquè "ladran luego cabalgamos. I això em fa ser enormement feliç. Aquests dies he estat molt feliç en escoltar com molts bordaven perquè els hi va fer molt de mal el derbi, i això a mí em fa molt feliç... tant de bo sigui per molts anys, que aquests bordadors segueixin bordant, que és l´únic que saben fer, perquè són tan pobres d´esperit que la seva intel·ligència no dóna per a res més".

Alfred Bosch, en un acte a la UB
Publicitat
Publicitat

52 Comentaris

Publicitat
#52 Bàrbara, L'H, 01/09/2011 - 19:19


Jo no sóc afeccionada al futbol però ric perquè el Bosch va donar-me classe de català en un centre cívic i aleshores (no sé si haurà canviat), era un paio raro.

#51 MARC-SABATES.COM, BARCELONA CATALUNYA //*//, 23/04/2010 - 22:20

l" espanyol és un club que juga just per no acabar en ELS TRES ULTIMS .

#50 MARC-SABATES.COM, BARCELONA CATALUNYA //*//, 23/04/2010 - 22:15

quina idea de segon ' dir l ' espanyol en Catalunya ?

#49 Ramonet, no beguis, que desvaries, 22/04/2010 - 10:20

la rabia del Raoment es que el far$a mai ens ha enviat a segona i nosaltres els hem asaltat varies lligues i potser la de auqesta temporada tambe. Tu no tindries ous a retirar els 450 millons de la Liga Española i quina barra, li demanes al teu amo juas

#48 Saprissa, Sants, 22/04/2010 - 06:38

Ramon en comptes de tindre el record de la lliga d Urruti a Valladolid la tens del descens de l Espanyol,si senyor aixo es ser més anti q cule i DESPRES HI HA Q AGUANTAR EL Q DIEU DELS DEMES.Suposso q per tu la capital de França es Lió...