Esports · 23 de Maig de 2013. 17:30h.

L'Espanyol acusa l'Ajuntament de "passar-se les ordenances pel 'forro'"

El president Joan Collet diu que està "molt molest" pel lloguer de l'estàtua de Colom a Nike

L'Espanyol acusa l'Ajuntament de "passar-se les ordenances pel 'forro'"

Collet, en una foto d'arxiu

El president del RCD Espanyol, Joan Collet, ha acusat l'Ajuntament de Barcelona de "passar-se les ordenances pel forro", en relació al lloguer de l'estàtua de Colom per presentar la nova samarreta del FC Barcelona.

El màxim dirigent espanyolista ha remarcat que "aquestes coses no tenen preu. Hi ha una ordenança i se l'han passat pel forro", ha indicat en declaracions a El món a Rac1.

Collet ha declarat sentir-se "molt molest, però no sé si estic sorprès. Sempre que passen coses així et sorprèn, però a mesura que van passant, menys", ha reflexionat.

Segons el dirigent blanc-i-blau, "el culpable aquí és l'Ajuntament de Barcelona". "M'estic mossegant molt la llengua... Ningú no pot pensar que a Roma, a la Fontana di Trevi, passi això. Ni a Munic, ni a Milà. Que aquestes coses siguin normals, només passa aquí. I el Barça, com a institució, no n'és responsable".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 fersf, Barcelona, 24/05/2013 - 08:51

Aquesta gent van agafar el periquito i van translladar-se a cornellà, ara no tenen res a dir al ajuntament de Barcelona.

#8 ferran, lladorre, 23/05/2013 - 21:59

Quin problema teniu, periquitos??. busqueu un sponsor que pagui 94.000.- euros i ja está. A mes ames vosaltres sou de Conellá/Prat. o sigui que aqui no teniu res a rascar..

#7 Raquel Duran, Balaguer, 23/05/2013 - 21:41

Això passa per no vacunar de la ràbia als pericos, després passen animalades com aquesta, que els de Cornellà facin el ridícul criticant Barcelona. La força d'un RESentiment. BCNeta.

#6 el domingo por la tarde el espanyol..., se va a segundaaa, 23/05/2013 - 21:04

Que trist és ser de l'Espanyol, un equip que la seva única raó de ser és odiar-nos, que perd incomptables hores intentant comparant-se amb nosaltres enlloc de lluitar per ser millor equip. La vostra ràbia és la nostra satisfacció, Com més bordeu, més impotents us sentiu, i més feliços ens feu!

#5 amarileta, bcn, 23/05/2013 - 20:49

El tema està en que els de l'Español convencin als homes de marketing de la Nike, a vestir Colom de blanc i blau... Segur que ho logren!