Publicitat
Esports · 2 de Desembre de 2009. 09:23h.

L'Espanyol deu 114 milions

Antoni Fernández Teixidó entra al consell i plega Tarradellas sense sortejar el pis

L'Espanyol deu 114 milions

Dani, a la Junta

L'Espanyol té un deute acumulat de 114 milions, segons es va revelar a la Junta General d'Accionistes, malgrat que el president Daniel Sánchez Llibre assegura que està tot control·lat. El president va tenir una junta plàcida, ja que després de la venda de les accions de José Manuel Lara, domina amb comoditat el mapa accionarial.

El conseller delegat, Joan Collet, va explicar que el camí per eixugar-lo és la venda de part de la Ciutat Esportiva i els recursos que preveu obtenir el club amb el nou estadi. Els petits i mitjans accionistes s'hi van mostrar força crítics.

La junta també va servir per confirmar l'entrada al consell de quatre nous membres, Fernando Molinos i Antoni Fernández Teixidó, Rafael Entrena i Sergi Oliveró. Plega, entre d'altres, el conseller Sebastián Javier 'Tarradellas', sense sortejar el pis que va prometre entre els socis.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 isma, Granollers, 02/12/2009 - 17:28

¿¿pero este tipo no decia que cuando se inaugurara el estadio(el pelotazo que habran pegao con los terrenos..)de Cornella se marchaba??con lo de la deuda estan esperando que se unda y asi hacerlo desaparecer o quedarselo algun nacionalista...y otro nombre