Publicitat
Esports · 12 de Juny de 2009. 15:19h.

L'Espanyol lliga una garantia

David Garcia, així com Javi Chica, renova després de deixar a la banqueta una dotzena de substituts

L'Espanyol lliga una garantia

David García

El RCD Espanyol i el jugador David Garcia han arribat a un acord, a falta de formalitzar la documentació, per a la renovació del contracte del defensa per dues temporades més una tercera opcional en funció del nombre de partits que pogués arribar a disputar. David Garcia, jugador manresà sorgit de les categories inferiors, va arribar al primer equip de la mà de Miguel Ángel Brindisi el 1999. Ha acabat sent sempre titular, tot i que el club li ha buscat més d'una dotzena de substituts.

David García s’ha mostrat molt satisfet amb aquesta resolució i ha assegurat que “estic molt feliç perquè és el que volia. La meva primera opció, com sempre havia dit, era la de continuar a l'Espanyol. S’ha arribat a un acord entre les dues parts i crec que tots estem contents”. L'Espanyol també ha arribat a un acord amb Javi Chica per la renovació del seu contracte per les 2 pròximes temporades.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Saprissa, Sants, 12/06/2009 - 23:23

culer,t'has retratat,ets cule pq guanya,nomes per aixo,com a minim dissimuleu nois

#2 culer, Barcelona, 12/06/2009 - 18:39

Perico recorda que va passar a Glasgow i que va passar a Roma, sempre sereu un equip perdedor ja sigui a Barcelona o a Cornejà... Visca el Barça i els altres equips catalans menys vosaltres, evidentment.

#1 Felicitiats noi de Manresa, Ets collonut, 12/06/2009 - 17:03

Aixo si que es gran!!! Enhorabona David. Es una pena qu la premsa del regim nomes parli de la pedrera del far$a i ningú recorda que nosaltres vam jugar Glasgow amb 6 titulars de la pedrera. Visca l Espanyol, Visca Catalunya plural