Publicitat
Esports · 27 de Juny de 2017. 10:50h.

L'Espanyol reivindica que "no ens dediquem a la política"

El club espera no patir represàlies per no sumar-se al procés

L'Espanyol reivindica que "no ens dediquem a la política"

El conseller delegat de l'Espanyol, Ramon Robert, en una entrevista en El Mundo, defensa que el club no s'adherís al Pacte Nacional pel Referèndum, a diferència del FC Barcelona, fet que va provocar crítiques als pericos des de l'independentisme. "Sempre hem dit que no ens dediquem a la política, sinó a l'esport", argumenta Robert.

En aquest sentit, explica que "ens han vingut a veure institucions a favor del referèndum i en contra, polítiques i esportives, que pensen d'una manera o altra. Nosaltres atenem a tothom, sempre, perquè ho hem de fer com a institució de referència. A partir d'aquí, no entrem a valorar ni ens posicionem quan ens ocupem d'una altra cosa. Les gestions polítiques són per als polítics".

Robert recorda que "el soci reclama que el club ofereixi resultats esportius, econòmics i que sigui sòlid. És el que es mereixen i ens demanen". Preguntat per si "tem alguna represàlia per no unir-se al procés", respon que "no tindria per què. Ens dediquem al futbol".

D'altra banda, respecte a la nova samarreta -que ha provocat rebuig entre els seguidors pericos- defensa que "té franges i els colors blanc i blau, que són els d'aquest club". "Des de l’espònsor veien que, mantenint aquestes essències, volien aportar una novetat [el primer dia, hi va haver un 37% més de vendes en comparació amb la temporada davant-anterior]. Hi haurà persones a les que els agradarà més i altres menys. Però serà blanca i blava sempre".

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#12 Alejandro, Barcelona, 27/06/2017 - 20:56

Y los aplaudimos por ello. El deporte es deporte y no se ha de meter en política. Cada uno puede tener su ideología pero el club como entidad debe mantenerse al margen .Y no se extrañen de que los del procés les hagan la puñeta siempre que puedan. Ellos son así de tolerantes.

#11 Qatarunya, Qatarunya, 27/06/2017 - 19:30

Bravo, nosaltres a lo nostre !!! La resta a ser comprats per Qatar, per Pere Guardiola o pel City !!!. Però els que s´han pujat al carro darrerament del Girona no són culerdos?

#10 Hoped, Barcelona, 27/06/2017 - 19:15

Sr. Robert, no me sea Vd. charlatán de feria. Ya va siendo hora que el Espanyol se moje, un poco, tanto en política como en el uso da lengua catalana.
Sabe Vd. que nadie pide al Espanyol que tome partido por el si o el no? Sólo se le pide que se manifeste a favor del derecho a votar. Un derecho sagrado.

#10.1 Alejandro, Barcelona, 28/06/2017 - 08:14

# 10Un derecho sagrado. Estamos en un país de Estado de derecho que nos permite votar cada 4 años.Si se quiere votar algo que no contempla ese Estado de derecho emanado por la Constitución sería ilegal mientras no se cambie la susodicha C.Así que no intoxique a la gente con mentiras, que lo que sobran son charlatanes como los del procés.

#9 vicedo, barcelona, 27/06/2017 - 13:28

De política ja s´encarreguen els culers ... els grans defensors de la democràtica Qatar, i de l´enganyifa del "prusés" i del nou "butifarrendum".

#8 Juan, BCN, 27/06/2017 - 13:02

En E-noticies como siempre intentando tirar porquería sobre el Espanyol. Siempre dando noticias que dañen la imagen del club perico. Pero eso sí noticias como las del enlace nada de nada.
https://www.lacontradeportiva.com/dr-bardaji-team-milagro-perico-senegal-tomas-guasch/