Publicitat
Esports · 15 d'Octubre de 2009. 21:56h.

L'Espanyol tanca la polèmica amb Tamudo

Però adverteix que "no dubtarem a defensar la veritat amb arguments més importants si cal"

Després de la roda de premsa de Raúl Tamudo, el RCD Espanyol ha emès un comunicat oficial, signat per Germán de la Cruz (conseller de l'àrea esportiva) i Ramon Planes (director tècnic), en el qual donen per tancada la polèmica, "encara que no dubtarem a defensar la veritat amb arguments més importants si cal, en el cas que es repeteixin manifestacions que no s'ajustin a la realitat".

El text és el següent:

"Una vegada escoltades les declaracions en roda de premsa del jugador de la nostra entitat Raúl Tamudo, ens veiem en la necessitat de realitzar les següents puntualitzacions:

Que ens ratifiquem al 100 per 100 en totes les manifestacions que vam realitzar durant el dia d'ahir, per la qual cosa no ha lloc a rectificació alguna.

Que, durant mesos, hem optat per guardar un absolut silenci sobre aquest tema per no perjudicar l'entitat, immersa en una dificilíssima situació classificatòria, ni a la imatge de Raúl Tamudo.

Que, davant les manifestacions realitzades pel Sr. Tomás Durán, representant del jugador, en les quals abocava falsedats sobre el tema que ens ocupa, ens vam veure obligats a sortir al pas, ja que no podíem permetre que es mentís pel que fa a un afer tan delicat.

Que, per la nostra part, donem per finalitzada aquesta polèmica, encara que no dubtarem a defensar la veritat amb arguments més importants si cal, en el cas que es repeteixin manifestacions que no s'ajustin a la realitat".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat