Publicitat
Esports · 9 de Juliol de 2009. 09:30h.

"L'estelada representa el que és el Barça"

Laporta diu que la bandera "significa el vincle que té el Barça amb la societat catalana"

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha visitat la versió estatal del programa 59 segundos de TVE, on se l'hi ha preguntat si el fet de posar amb l'estelada després de guanyar la Champions era una manera de fer política."Potser sí", ha admès el dirigent blaugrana, per tot seguit indicar que es tractaria en tot cas d'una "política social, no de partit".
 
El president del Barça ha reivindicat la seva fotografia amb la bandera independentista catalana. "L'estelada significa el vincle que té el Barça amb la societat catalana", ha assenyalat. Laporta ha apuntat en aquest sentit que l'esmentada bandera representa "la lluita pels drets i llibertats" de Catalunya.
 
"L'estelada és molt representativa del que és el Barça", ha afegit, a més de reivindicar que "si el Barça és més que un club és precisament per això". Malgrat aquestes paraules, el dirigent ha deixat clar que el club "admet tot tipus d'ideologies".
 
D'altra banda, Laporta no ha descartat dedicar-se a la política, i ha confessat en aquest sentit "tenir inquietuds". "No és que no vulgui fer política, és que no ho tinc previst", ha subratllat. Tot i això, el president del Barça ha assegurat, quan se li ha preguntat per Esquerra, que "a mi cap partit m'ha proposat ser candidat".

Publicitat
Publicitat

104 Comentaris

Publicitat
#104 Jaume, Artesa, 17/07/2009 - 14:40

El dia que onejin estanqueres en qualsevol celebració blaugrana, ja podrem plegar.
Barça i catalanisme sempre han anat de la mà, ara veniu els desnaturalitzats a dir que això es barrejar conceptes independents.
Visca el Barça i visca Catakunya LLIURE!

#103 Victor, Bcn, 14/07/2009 - 10:25

jo encara estic esperant q tots els socis cules omplin el Camp Nou quan juga Catalunya...

#102 Jaume, Sant Feliu de Codines ESPAÑA, 13/07/2009 - 19:31

Molt ben dit per part del Sr.Jaume vich de Cardona, si senyor bravo, jo penso igual!Ara perquè el papanates del Laporca sigui un politiquet que vulgui barrejar politica i esport no vol dir que la majoria de cules volguem la independencia!VIVA ESPAÑA!

#101 Jo em represento, solet, no em calen representants, 13/07/2009 - 17:15

l estelada?? puaj puaj quina pudor fa aquí. Men vaig mentre i sigui aquest Sr. bocamoll.

#100 MARC-SABATES.COM, REPUBLICA CATALANA DEL BARCA //*//, 13/07/2009 - 15:33

Som - hi tothom !
Sempre Barça i Catalunya //*// ara més que mai !!!
Visca Barça i Catalunya lliure;
MARC-SABATES.COM