Publicitat
Esports · 23 de Maig de 2013. 16:50h.

L'eurodiputat austríac que es va queixar dels Mossos mostrava "un estat etílic molt notable"

Hans-Peter Martin va "increpar i provocar cada vegada que el Bayern feia un gol", segons la Policia de la Generalitat

L'eurodiputat austríac que es va queixar dels Mossos mostrava "un estat etílic molt notable"

Hans-Peter Martin, en una foto d'arxiu

L'eurodiputat austríac Hans-Peter Martin, que es va queixar de l'actuació policial durant el Barça-Bayern, presentava un "estat etílic molt notable", segons fonts oficials de Mossos d'Esquadra. "El van haver d'agafar un mosso per sota de cada braç", han reblat, per treure l'europarlamentari de l'estadi.

Aquestes mateixes fonts han indicat a e-notícies que "anava tan begut" que en comptes de treure'l fora de les instal·lacions el van deixar "dins perquè es recuperés mínimament del seu estat d'embriaguesa perquè els feia por que li passés alguna si el treien fora de les instal·lacions".

També han assenyalat que "aquest senyor ni s'identifica pel seu nom ni com eurodiputat ni com a periodista ni com a res i presenta fins i tot una actitud violenta".

L'actuació dels Mossos en aquest cas, han remarcat, es va iniciar "a instàncies dels seguidors del FC Barcelona" perquè Martin "es mostrava violent i estava increpant els aficionats del Barça cada vegada que el Bayern feia un gol". En aquest sentit, els estranya que l'aficionat del club alemany no ocupi una localitat a la zona destinada als seguidors bavaresos.

Després que els membres de la vigilància privada de l'entitat blaugrana reclamés el suport dels Mossos, els agents policials realitzar una actuació qualificada d'"assistencial" a causa de l'"estat etílic" de l'europarlamentari, han afegit aquestes mateixes fonts.

Vols més informació? Segueix-nos al Facebook

39 Comentaris

Publicitat
#16 xaviacus, LH, 25/05/2013 - 21:23

Homeee, molt mes creible la versio dels mossos (com el tema de la comissaria de les corts, les pilotetes de goma, la visibilitat de les seves identificacions etc, etc, etc...)

#15 Guiri, Bcn, 23/05/2013 - 23:32

No veig on és la notícia. El típic guiri que es comporta de manera impecable al seu país i que està desitjant venir a Espanya per posar-se fins el cul.

#13 Doble, Talarn, 23/05/2013 - 22:41

La tal mireia i la tal narcisa, sempre són en aquestes notícies comentant-les de la mateixa manera... podries canviar la forma d'expressar-te, ja es veu que ets la mateixa persona. Que trist, ah si, per vosaltres sóc el mosso de Talarn, paranoïcs.

#13.1 Psquiatra/e, Sant Boi, 26/05/2013 - 16:50

Ostres, què interessant, hi ha mossos paranoïcs?. I tu que ho saps, Doble, ens podria explicar si això només és a Talarn, o a tot arreu?.

#12 mireia, barcelona, 23/05/2013 - 22:38

Estem tan malament del cap i tenim una paranoia tan aguda, que cada cop que algú ens replica la nostra veritat absoluta, veiem mossos per tot arreu. I ho dic jo, una aspirant frustrada a mossa, per això els tinc tanta mania, perquè no hem van voler per la meva cara bonica.

#12.1 mireia, barcelona, 26/05/2013 - 16:46

si ho sabràs tu el que ets, "mireia" suplanta... però vols dir que no et van agafar de mossa més perquè reunies les condicions requerides, estudis primaris, que no fas perquè fossis guapa o lletja?.

#11 Jan, Barcelona, 23/05/2013 - 21:01

Jo el tenia molt a prop i va estar comportant-se malament tot el partit. No sé com el van tractar els mossos però va tenir sort que no el linxessin els espectadors que tenia al costat. I cal dir que els responsables de la UEFA l'haurien d'haver fet fora molt abans.

#11.1 narcisa, els mossos treballen molt, els diumenges, 23/05/2013 - 22:24

no sé si creure-m'ho que aquest austríac tenia 18.000 mossos al costat... ah, calla, que potser era a la Tribuna sense pagar, vull dir, pagant nosaltres, com sempre, pels mossos i per ell.